5 ideer til fastelavn i din tøjbutik

5 ideer til fastelavn i din tøjbutik

Fastelavn er oftes børnenes fest - men om du sælger børnetøj eller ej, så er dagen en kærkommen mulighed for at skabe noget ekstra opmærksomhed omkring din butik. her giver vi 5 bud på hvordan du kan benytte dagen:

 

1. Hold et fastelavnsevent

Alle børn elsker at slå katten af tønden - og alle forældre elsker at se deres børn have det sjovt. Så om du sælger børnetøj eller tøj til børnenes forældre, så er et fastelavnsevent en sikker vinder. Ved at inviterer børn og forældre ind i din butik, sikre du loyale kunder på den lange bane. Du sælger måske ikke meget under selve eventet, men du vil blive husket i fremtiden.

 

- Det kræver blot, slik, sodavand, kaffe til forældrene, en tønde og et bat.

- Eventet kan markedsføres via lokalemedia, facebook og instagram. En god ide vil være at oprette tet facebookevent, som forældrene kan dele.

 

2. Inviter til slik-eller-ballade

En light udgave af ovenstående ide. Har i ikke mode eller tid til at afholde et fastelavnevent, kan i invitere til slik-eller-ballade. Mange børn er på dagen klædt ud og skal ud og rasle - i kan derfor deltage aktivt, ved at uddele slik til børn som kommer udklædt ind i jeres butik. Børn og deres forældre vil med sikkerhed huske jeres butik i fremtiden.

 

- Det kræver blot slik, presseomtale og markedsføring via jeres socialemedie

 

3. Nyhedsbrev

Som tidligere beskrevet i vores blogpost, er nyhedsbreve en sikker vinder til at skabe mersalg. Har du ikke allerede læst vores blogpost, kan du gøre det her.

Du sender helt sikkert for lidt nyhedsbreve ud og en hver anledning kan bruges til at udsende endnu et. Og fastelavn er ingen undtagelse. Skab værdi for modtageren - sammensæt et fastelavnssæt, medsend skabelon til fastelavnsmasker, inviter til fastelavnsfest, inviter til slik-eller-ballade, mulighederne er mange.

 

4. Hold et instagram event - brug et specifik hashtag

Ta dit event online og lav en instagram konkurrence. Bedst udklædte barn vinder et gavekort på xxxkr. Lav et specifikt hashtag til konkurrence og kryds fingre for at det går viralt.

 

5. Fastelavnsrabat

Den simpleløsning: lav en fastelavnsrabat som kun gælder på fastelavnsdag. Sørg for at reklamer for rabatten gennem lokale medie og sociale medie.

 

Du kan se vores kalender over mærkedage i 2019 lige her.


Også i B2B Blog

7 tips til at skabe en bedre helhedsoplevelse, ved at vælge den rette indretning.
7 tips til at skabe en bedre helhedsoplevelse, ved at vælge den rette indretning.

Vis hele nyheden

Butiksindretning fra Ziito.dk
Hvordan starter man tøjbutik?

Vis hele nyheden

Besøg dit lokale Ziio showroom
Lokalt showroom

Vis hele nyheden