Maj - Mors dag

Maj - Mors dag

Mor er den bedste i verden - så selvfølgelig skal hun have sin egen dag.

 

Og selvfølgelig skal dagen markeres i din butik.

 

Vi har her en række forslag til hvordan du kan udnytte dagen til at komme tættere på dine kunder og skabe et øget salg.

 

  • Mødre bliver ofte forkælet med gaver på dagen - gaver som bliver indkøbt af far. Det kan i sig selv give visse udfordringer, så du kan derfor hjælpe fædrene lidt på vej ved at holde et event i dagene op til. Hold derfor et aftenevent et par dage før, hvor der serveres fadøl og pølser. Under eventet kan far få rådgivning i ved der skal handles ind til kæresten eller konen.

 

  • Tilbyd gratis roser til alle mænd som handler i din butik på selve Mors dag - på den måde kan de slå to fluer med et smæk. Både gaven og blomserne kan sikres ved ét indkøb. Husk at annoncere for tilbuddet - i bybilledet, nyhedsbrev, sociale medie og lokale betalte medie.

 

  • Lav annoncer rettet mod kvinder i ugen op til. Temaet kan være: “Mors dag nærmer sig - men ved din mand hvad der vil gøre dig glad?” Her er xx fra butik xx. Vis annoncen til din mand - så er han ikke i tvivl om hvad du ønsker dig. Her kan du evt annoncerer for afteneventet fra pkt.1

 

  • Team op med den lokale blomsterbutik. Jo simplere indkøbet kan blive, jo større er chancen for succes. Ved at gå sammen med den lokale blomsterbutik, kan de sælge buketter fra din butik - og hvem ved, måske de også kan sælge nogle af dine varer eller lave reklame som tak.

 

  • Lav en sektion eller et display om til Mors dag gaveideer. Er folk i tvivl om hvad der skal handles, vil det være en stor hjælp hvis du som butik har afgrænset udvalget for kunden.

 

  • Har du en emailliste så er det nu du skal i gang! Udsend et par emails i dagene op til Mors dag og gerne 1-2 emails dagen før og på selve dagen. Du vil ikke fortryde det.

 

 

 

 

 

 

God Mors dag til dig og din mor:)


Også i B2B Blog

7 tips til at skabe en bedre helhedsoplevelse, ved at vælge den rette indretning.
7 tips til at skabe en bedre helhedsoplevelse, ved at vælge den rette indretning.

Vis hele nyheden

Butiksindretning fra Ziito.dk
Hvordan starter man tøjbutik?

Vis hele nyheden

Besøg dit lokale Ziio showroom
Lokalt showroom

Vis hele nyheden