GUIDE: TOP 5 LOKALE TØJBUTIKKER I FREDERICIA

GUIDE: TOP 5 LOKALE TØJBUTIKKER I FREDERICIA

Fredericia er en købstad med et rigt handelsliv - et liv som de seneste år er vokste kraftigt, bl.a pga Fredericia Teaterets enorme succes. I denne guide vil vi give et bud på Fredericias 5 bedste lokale tøjbutikker.


MIAMI/TØJEKSPERTEN


Første pladsen på liste går til Miami/Tøjeksperten.

Tøjbutikken Miami er en ægte klassiker i Fredericia. Butikken har ligget i byens gågade så længe de fleste kan huske. Butikken valgte i 2018 at opkøbe Tøjeksperten i Fredericia og har nu samlet de to butikker i Tøjeksperten’s tidligere lokaler.

Det betyder at MIAMI henvender sig til et bredt publikum, idet Miami-delen henvender sig til et lidt yngre segment, hvor imod Tøjeksperten henvender sig til det modne og mere klassiske segment. På den måde er der altid noget nyt at kigge på hos Miami.

Butikkens daglige leder, Ole Mortensen, er et ganske kendt ansigt i Fredericia By. Hans netværk er stort og ligeså er hans kendskab til mode-verdenen. Dette kendskab betyder at tøjbutikken altid har de nyeste varer på hylderne, fra brands som; Tommy Jeans, Fred Perry, Gabba og SuperDry.

Stemningen i butikken er altid i top og Oles yngre kollegaer sørger for at der altid er en god energi.

Prisniveau: mellem
Adresse: Gothersgade 25, 7000 Fredericia
Kontakt: tlf: 75 92 10 95 email: info@miami.dk
Web: www.miami.dk

 

GEIST/GNIST


På 2. pladsen finder vi tøjbutikken Geist/Gnist - eller rettere tøjbutikkerne, da der faktisk er tale om to butikker under samme tag. Geist/Gnist henvender sig nemlig både til drenge og piger, men er samlet som et koncept.

Butikken henvender sig til det yngre og mere modebevidste segment i Fredericia. Af brands kan nævnes; Tiger of Sweden, H2O, Object og Levis.

Rådgivningen er altid kompetent og venlig - og man bliver hurtigt genkendt, hvis man kommer igen.

Prisniveau: mellem-dyrt
Adresse: Vendersgade 22, 7000 Fredericia
Kontakt: tlf: 22401955 email: hello@geistgnist.dk
Web: www.geistgnist.dk


SIMPLE LIVING


Livsstilbutikken Simple Living kom til Fredericia i 2016. Før da havde salget foregået på nettet, men efter et års tid var tiden inde til en fysisk butik i hjertet af byen.

Butikken forhandler en lang række mode og livsstilsbrands, bl.a.; Ferm Living, Broste, Hope, House Doctor og Rains. Butikken sælger boligindretning, gastronomi, modetøj og fodtøj. Alt sammen håndplukket fra større og mindre kendte brands.

Butikken drives og er ejet af Anne-Dorthe og Nanna, som udover at være forretningspartnere også er mor og datter. Den familiære og tætte relation kommer også til udtryk i deres nærværende kundepleje - i Simple Living føler man sig altid velkommen.

Prisniveau: mellem
Adresse: Gothersgade 8, 7000 Fredericia
Kontakt: tlf: 60163319 email: INFO@SIMPLELIVING.DK
Web: www.simpleliving.design


AMOC


Amoc, er Fredericia’s førende børnetøjsbutik, med tøj til moderigtige piger og drengen i alderen 0-16. Amoc er endnu en Fredericia klassiker idet butikken blev stiftet tilbage i 2002.

Med sin centrale beliggenhed i gågaden er børnetøjsbutikken yderst velbesøgt og har en stor kundekreds.

Butikken sælger mærker som; Tommy Hilfiger, Name It, Levis og Kids Up.

Prisniveau: billigt-mellem
Adresse: Vendersgade 21, 7000 Fredericia
Kontakt: tlf: 22361189 email: Ild2h@mail.dk
Web: www.facebook.com/Amoc7000-330716883716300/


SEBTOHOUSE


Butikken ligger i modsætningen til de andre butikker på listen, ikke i Fredericia midtby, men derud lidt uden for byen. Det giver den klare fordel at man kan parkere lige foran døren!

SEBTOHOUSE åbnede i efteråret 2017 og er derfor en af byens nyeste tøjbutikker. Lene Kjær, som er ejer og daglig leder i butikken har stor erfaring indenfor mode-verden, hvilket tydeligt skinner igennem i butikkens sortiment. Her er kollektioner fra de hotteste navne indenfor mode, bl.a.Calvin Klein, Co Couture, IVY Copenhagen og Tommy Hilfiger.

Et besøg i butikken er en oplevelse i sig selv. For det første er der tale om en forholvist stor mode-butik, som rummer alt hvad hjertet begære. Udskiftningen i kollektionerne er stor, så der er altid noget nyt at se. Derudover skinner Lene’s sans for mode meget igennem - handler man i SEBTOHOUSE er man sikker på at få det rigtige med hjem. Stemningen i butikken er super godt og personalet har et aldeles smittende humør.

Udover det store udvalg af modetøj, forhandler butikken også brugskunst og luksus varer. her kan bl.a. nævnes krukker, vaser, nisser, puder og lysestager. Stilen er gennemført og der er en tydelig rød tråd mellem udvalget af tøj og udvalget af boligartikler.

Butikken har også et stort udvalg af gaveartikler, i form af krydderier, olier, choklader og vine. Bl.a er Nicolas Vahe stærkt repræsenteret i butikken.

Prisniveau: mellem-dyrt
Adresse:Vejlevej 91, 7000 Fredericia
Kontakt: tlf: 23 84 28 02 email: info@sebtohouse.dk
Web: www.sebtohouse.dk


Fredericia har dog mange flere tøjbutikkker end denne top 5 har omtalt.
Af andre butikker kan nævnes:

H&M
Vero Moda
Mr. Højer
JUUL
Pigernes Verden
Roseanna
USO
Underground
Marcus
Le Noir
The & Idé
Seiersen
Basement7000
Vestbyens Herretøj
Flair
Ørntoft
Firkantt
Butik Smagløse
Milano
Simone

Hvis du ønsker at vide mere om Fredericias handelsliv kan du besøge Fredericia shopping
ved at trykke her.


Også i By-guides

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I HORSENS

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 LOKALE TØJBUTIKKER I KOLDING

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG
GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG

Vis hele nyheden