GUIDE: TOP 4 TØJBUTIKKER I MIDDELFART

GUIDE: TOP 4 TØJBUTIKKER I MIDDELFART

Middelfart er en købstad på Fyn, med 15.246 indbyggere. Byen ligger i Middelfart Kommune og hører til Region Syddanmark. Det gamle navn Melfar betyder "farvandet man rejser mellem" eller "den mellemste overfart" og henviser dermed til færgetrafikken mellem Jylland og Fyn.
Trods Middelfarts beskedne størrelse, tæller byen en lang række tøjbutikker - som kan måle sig med selv de lidt større byer. Bl.a har Middelfart en række tøjbutikker fra de større tøjbutikkæder, såsom Mr., Tøjeksperten, Nielsens og H&M

 

NIELSENS


På første pladsen finder vi den lokale NIELSENs butik. Butikken er en del af kæden, som bærer samme navn. Kæden blev startet i Odense helt tilbage i 1961 af Jørgen Nielsen. Butikskæden er den dag i dag stadigt på familens hænder.

Butikkens målgruppe er bred og dækker både herre, kvinde og tøj til teens (8-16 år) På den måde har Nielsens formået at skabe rammerne for en butiksoplevelse hvor hele familien kan være med.

Nielsens i Middelfart fører et meget bredt udvalg af kendte og egne mærker i deres sortiment. Der kan bl.a nævnes; Culture, JBS, Levis, Part Two, Signal og Eterna

Nielens Middelfart er dagligt bestyret af Gitte og Anders. Anders har været i butikken de seneste fem år, men har beskæftiget sig med tøjindustrien de seneste 34 år. Det betyder at han har en enorm viden indenfor sit felt og du er derfor sikret en top professionel betjening når du besøger tøjbutikken.

Prisniveau: mellem
Adresse: Algade 54-56, 5500 Middelfart
Kontakt: tlf: 63109945 email: mh@nielsens.dk
Web: www.nielsens.dk/middelfart-butik

 

DIVA MIDDELFART


På 2. pladsen finder vi tøjbutikken den lokale tøjbutik DIVA MIDDELFART. Tøjbutikken ligger ligesom Nielsens også i byens smukke gågade.

DIVA Middelfart er kendte for deres meget brede sortiment, som tæller modetøj, sko, tasker og brugskunst. Alt sammen nøje udvalgt, således at der er en rød tråd igennem alt de sælger.

Butikken henvender sig til modebevidste kvinder og har bl.a følgende brands i deres tøjbutik; Mads Nørgaard , MbyM, Sissel Edelbo og Barbro.

Butikken drives af Mia Ravn, som overtog butikken i 2013, fra den tidligere stifter af butikken Jane Balderston.

Butikken har ofte gode tilbud, så det er altid værd at tjekke deres facebook før et besøg.


Prisniveau: mellem-dyrt
Adresse: Algade 72, 5500 Middelfar
Kontakt: tlf: 64411440 email: divamiddelfart@gmail.com
Web: www.divamiddelfart.dk

ESMERALDA


Hos kvinde-tøjbutikken Esmaralda i Middelfart finder du de lidt mere eksklusive mærker indenfor modeverdenen. Mærkerne tæller bl.a; GANT, Tiger of Sweden, Ilse Jacobsen og DAY.

Butikken fører highend produkter og ligger derfor naturligvis i den lidt dyre ende af skalaen - men godt design og kvalitet fornægter sig ikke.

Personalet i Esmaralda tøjbutikken er super kompetente og står altid klar med et godt råd eller to. Ligesom deres sortiment, er personalet skarpe på hvad der rører sig indenfor eksklusiv mode.

 

Prisniveau: Dyrt
Adresse: Algade 67, 5500 Middelfart
Kontakt: tlf: 30686701 email: esmeralda@tdcadsl.dk
Web: www.esmeralda.dk

MR ANDERSEN


MR Andersen er en del af Mr. kæden, som har tøjbutikker i over 50 byer landet over. I Middelfart ligger en af kædens aller bedste tøjbutikker - hvis man spørger folk i byen og butikkens personale.

Som de fleste af Middelfarts andre tøjbutikker, ligger Mr. Andersen også i byens gågade - som emmer af liv, især i sommermånederne.

Mr. Andersen i Middelfart er kendt for sin store viden indenfor klassisk herremode, med de kendte klassiske mærker, såsom; Boss, GANT og Tommy Hilfiger.

Så noget helt specielt tilbyder Mr. Andersen rens i samarbejde med Byensrens.dk.

"Mr Andersen i Middelfart har åbnet indlevering af rense- og vasketøj, samt duge til vask og rul. Mr Andersen og Byens Rens er enige om, at der er et marked for rens og vask, hvor kvaliteten er i højsædet"

 

Prisniveau: mellem
Adresse: Algade 83-85, 5500 Middelfart
Kontakt: tlf: 64411645 email: 068@mr.dk
Web: www.mr.dk/middelfart/mr-andersen

 


Også i By-guides

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I HORSENS

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 LOKALE TØJBUTIKKER I KOLDING

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG
GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG

Vis hele nyheden