GUIDE: TOP 5 LOKALE TØJBUTIKKER I KOLDING

 
 

Kolding ligger smukt placeret i det skønne sydjylland. Med sin placering i trekantsområdet, er byen centralt beliggende i det danske land. Kolding er omgivet af smuk natur og Kolding fjord.
Tøjbutikkerne i Kolding ligger hovedsageligt på to lokationer, nemlig i den gamle gågade og i byens storcenter; Kolding Storcenter, som er meget velbesøgt.


Frk Himmelblå

På 1. pladsen finder vi en ægte Kolding Klassisker, nemlig tøjbutikken Frk. Himmelblå.
Butikken, som ligger i Østergade 16, har eksisteret i mere end 20 år. Butikkens ejer, Mette
Buhl, har en stor viden indenfor modeverden.

Butikkens sortiment henvender sig til kvinder i alle aldre og har over tiden udvilket sig sammen med sine kunder. Det betyder at en stor del af tøjbutikkens kunder er stamkunder, hvilket vider om kvaliteten hos Frk Himmelblå.

Frk Himmelblå blev i 2016 udnævnt til Byens Bedste Shoppingsted og det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse at de også er at finde på vores 1. plads.

I butikken finder du mærker som; Boss Woman, AYM, lala Berling og Mos Mosh.

Adresse: Østergade 16,
Kontakt: Mail: info@frk-himmelblaa.dk Tlf: 75 52 00 91
Link: www.frk-himmelblaa.dk 

Harresø

På en flot 2. plads finder vi herretøjsbutikken Harresø. Butikken er stiftet i 2015 af de to brødre Søren og Kristian Harresø. Harresø er en helt unik butik, som udover tøj også sælger livstilsprodukter, kaffe og gin.
 
Det betyder at butikken altid er et besøg værd, da sortimentet konstant er i fornyelse og brødrenes passion for design skinner virkeligt igennem. Mange mere eksklusive brands kan fåes i butikken, brands som ikke findes andre steder i Kolding.

Konceptbutikker er indrettet i rå omgivelser, i Helligekorsgade 15.

I butikken finder du mærker som; Calvin Klein, COMME des GARCONS, Rains og Won Hundred. Mange danske designbrands er i fokus i butikken, som derved tilbyder en nordisk stil.

Som noget unikt for butikken afholder Harresø en række arrangementer i løbet af året og især deres ginsmagning er uhyre populært.

Adresse: Helligekorsgade 15
Kontakt: Mail: info@harresoe.com Tlf: 21 66 33 39
Link: www.harresoe.com

 


Mr Hübner

Tøjbutikken Mr. Hübner er en del af Mr. kæden, som tæller en lang række tøjbutikker landet over. Butikken er placeret midt i Koldings attraktive gågademiljø. Butikken sælger mere klassisk herremode, men har i stigende grad også et sortiment til det lige yngere og modebevidste publikum.

Personlaet i Mr. Hübner er yderst kvalitetsbevidste og ved hvad de snakker om. Det er derfor altid en fornøjelse at handle i butikken og man går ofte derfra med en god fornemmelse for sit indkøb.

I butikken finder du typisk klassiske mærker som; Hugo Boss, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden.

Adresse: Jernbanegade 16
Kontakt: Mail: mr.hubner@c.dk Tlf: 75527165
Link: www.mr-hubner.dk

 

 

Kul & Koks

Endnu en Kolding klassiker finder vi på 4. pladsen, nemlig herretøjsbutikken Kul & Koks, som har eksisteret i mere end 25 år!

Tøjbutikken ejes af Henrik Plechinger, som er en unik mand indenfor modebranchen i Kolding. Henrik er kendt for sin meget personlige stil, som har vundet mange stamkunder til Kul & Koks gennem årene.

Tøjbutikken fører et mix af danske og udenlandske mærker og er super gode til at håndplukke nye trends og brands.

I butikken finder du bl.a. følgende mærker; ARKK; Acne, Elvine, Legends og Nudie.

Adresse: Søndergade 8
Kontakt: Mail: Helle@kulogkoks.dk TLF: 75503520
Link: www.kulogkoks.dk


Lis G

Tøjbutikken Lis G sælger modetøj til plus size kunder og har igennem årene blevet førende på området.

Butikken er ejet af Annette Gaardsted, som sideløbende også driver webshoppen lisg.dk. Sideløbende med sit arbejde i butikken har Annette tidligere været formand for City Kolding.

Butikken Lis G blev grundlagt helt tilbage i 1987 af Annettes mor. I 2010 valgte Annette at købe butikken og hun har drevet den med stor succes siden.

Lis G ligger meget vægt på deres kundeservice, som de i gennem tiden også er blevet kendt for. Her er rådgivningen i top og de går langt for at alle kunder skal have en god oplevelse med deres indkøb.

I butikken finder du bl.a mærker som; 'neel, Camus, Adia, Studio og Katt.

Adresse: Bredgade 8
Kontakt: Mail: kolding@lisg.dk Tlf: 75504620
Link: www.lisg.dk


Også i By-guides

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I HORSENS

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG
GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I VEJLE

Vis hele nyheden