GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I HORSENS

Horsens er en by mellem Vejle og Aarhus. Byen er danmarks 8. største og har et rigt handelsliv - de fleste butikker finder du i gågaden og i Horsens Bytorv. Horsens har været en vigtig by fra middelalderen og frem og du finder derfor masser af historiske bygninger omkring. Hvis shopping ikke er din kop te, så er Horsens Fjord omringet af smuk natur hvor du kan vandre, bade eller sejle.

 

Huset NO10


Huset NO10 blev i 2017 kåret som årets butik i Horsens. I NO10 finder du tøj og accessories til både voksne og børn. Helle Carstensen som er ejer af butikken kalder tøjstilen for sporty og feminin. NO10 er både en online og en fysisk butik - begge områder er kendt for god service.

Hos NO10 finder du mærker som: Adidas, Birkenstock, Nørgaard Paa Strøget, Stig P, Notes Du Nord og mange andre.

Prisniveau: Mellem
Adresse: Jessensgade 10, 8700 Horsens
Kontakt: Tlf 41 27 66 96
Web: www.husetno10.dk

 

Lottes 


Den anden butik på listen er LOTTES. Butikken er kendt for sit altid hjælpsomme personale som kan hjælpe med at finde en personlig stil. På deres hjemmeside skriver de ‘spændende modetøj til hende, der vil være smart of lidt yngre klædt’.

LOTTES har et stort udvalg af ESPRIT modetøj og derudover mærker som inFRONT, inWear og PartTwo.

Butikken er beliggende centralt i gågaden i Horsens.

Prisniveau: Lavt - mellem
Søndergade 35
Kontakt: Tlf 75 78 01 01
Web: www.lottes.nu

 


Message


I BytorvHorsens finder du Message som er en modebutik med de nyeste trends. Stilen er op i tiden med et fokus på kjoler og friske sneaks. Du finder outfits fra casual buksedragter til sommer streetwear. Butikken er både fysisk (i flere byer) samt en web-shop.

I butikken finder du mærker som: Global Funk, Puma, Mbym, NA-KD, D’AHRLING, Second Female m.fl.

Prisniveau: Mellem - højt
Søndergade 6-10
Kontakt: Tlf 96 23 22 88
Web: www.message.dk

 

Zizzi


Zizzi er både brand og butik som er beliggende i Bytorvet i Horsens. De beskriver sig selv som et feminint og inspirerende plus size brand med selvtillid og attitude. I butikken er de kendt for god personlig hjælp og på facebook har en kunde skrevet ‘i er mine yndlings tøjpushere, så er det sagt’. Her finder du frisk modetøj i størrelserne 42-56.

Zizzi-stilen dækker fra sommer til fest, så selv om butikken hovedsageligt sælger deres eget mærke så finder du noget til enhver smag.

Prisniveau: Lavt - Mellem
Søndergade 10, Bytorv Horsens
Kontakt: Tlf: 76 25 18 40
Web: www.zizzi.dk

 

Hansen/Nissen


Hansen/Nissen er en herretøjsforretning specialiseret i business og casual mode. Butikken er ideel hvis du er på udkig efter tøj du kan bruge både privat og professionelt, hvis du leder efter en ny habitjakke eller hvis du mangler velsiddende skjorter. Hvis tøjet ikke passer perfekt så har de endda et skrædderværksted der kan hjælpe til med den perfekt pasform.

I butikken finder du mærker som: Mads Nørgaard, Minimum, Superdry, Hugo Boss, Levi’s, Tommy Hilfiger, Matinique og mange flere.

Prisniveau: Mellem - højt
Søndergade 1, 8700 Horsens
Kontakt: Tlf: 75 62 38 44
Web: www.hansenognissen.dk

 


Også i By-guides

GUIDE: TOP 5 LOKALE TØJBUTIKKER I KOLDING

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG
GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I VEJLE

Vis hele nyheden