GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I VEJLE

Vejle er en af Danmarks ti største byer. Byen ligger i det bakkede og naturskønne område ved Vejle fjord. Byens oprindelse går helt tilbage til middelalderen og mange historiske bygninger er stadig en del af bybilledet. Vejle er en del af trekantsområdet og er kendt for sit aktive handelsmiljø, i gågaden finder du tøjbutikker for en hver smag. Her er vores top 5 liste over tøjbutikker i byen:

 

A'Poke


A’poke er en mode- og livstils-butik beliggende i det gamle Løve Apoteket i Søndergade. A’poke har et stort udvalg af modetøj, accessories og ting til indretningen. Butikken kombinerer mærker i forskellige prisklasser og er meget aktive på de social medier med friske outfits. A’poke er kendt for altid god og nærværende stemning. Butikken findes også som web-shop hvor deres store sortiment kan shoppes, hvis man ikke har tid til at besøge butikken eller bor langt væk. 


Mærker som Neo Noir, Rails, Notes Du Nord, Mads Nørgaard og meget andet forhandles i butikken. Vi anbefaler at man kigger forbi butikken og bliver inspireret af den fulde oplevelse.

Prisniveau: Mellem
Adresse: Søndergade 11A, 7100 Vejle
Kontakt: Tlf 24818880
Web: www.apokevejle.com

 

Bruun Bruun


Længere nede af Søndergade ligger Bruun Bruun som ligesom A’poke er en fysisk butik og en webshop. Butikken har et væld af farverige outfits, men i forhold til A’poke en lidt mere dæmpet stil. Du finder også et udvalg af accessories og sko, både i butikken og på webshoppen. Om du er til casual strik eller chunky sneakers så er Bruun Bruun værd at kigge forbi!

Du finder mærker som: Samsøe Samsøe, Birkenstock, Lala Berlin, Rue de Femme, Gestuz og mange andre i Bruun Bruun.

Butikken er kendt for sit store udvalg, både i stil og prisklasse og gode service. Du finder også en afdeling i Skanderborg.

Prisniveau: Mellem.
Adresse: Søndergade 25, 7100 Vejle
Kontakt: Tlf 70259500
Web: www.bruun-bruun.dk

 

Room4 (Gundtoft)


I en lidt højere prisklasse finder du Room4 i Vejle, en eksklusiv modebutik med et udvalg high-end fashion brands. Room4 er en del af Gundtoft, derfor kan deres udvalg også findes på Gundtofts web-shop, butikken ligger i forlængelse af Gundtoft i Torvegade. Room4 er stedet for mode-aficionados der ikke går på kompromis med pris og kvalitet.

Du finder mærker som: Kenzo, Hugo Boss, Vanessa Bruno, Stine Goya, Moncler, Ulla Johnson og mange andre i Room4. Prisniveau: Dyrt
Adresse: Søndergade 25, 7100 Vejle
Kontakt: Tlf 70259500
Web: www.bruun-bruun.dk


Tendens by Brøndum


Tendens er en hyggeligt tøjbutik på Nørregade. Stilen er ung og casual og både indretning og udvalg oser af kvalitet. Ejer af butikken Camilla Brøndum har drevet mode-forretning i mere end ti år, så butikken bærer præg af hendes erfaring og stilbevidsthed.

I Tendens finder du mærker såsom: Marc Jacobs, Tiffany, Tiger of Sweden, AIAYU, Ganni og mange andre. Prisniveau: Mellem - dyrt
Adresse: Nørregade 10, 7100 Vejle
Kontakt: Tlf 75816021
Web: www.facebook.com/tendensbybroendum


Nr 1.


Nr 1. er en af Vejles ældste herretøjsforretninger - butikken har eksisteret i godt 40 år og lever forsat i bedste velgående. Selvom butikken har en lang historie følger de stadig de nyeste tendenser inde for herremode. Generelt er stilen casual med fokus på høj kvalitet. Butikken huser egen skrædder så jakkesæt og andet kan blive tilpasset til perfektion. Nr 1 er stedet hvor du finder både tøj til både hverdag, casual og business.

I butikken finder du mærker som: J. Lindeberg, Sand, Filippa K, Matinique, Gant, Lacoste, Diesel og mange andre. Forvent at blive mødt af frisk service, et smil på læben og god hjælp til at finde det der passer dig.

Prisniveau: Mellem - dyrt
Adresse: Nørregade 1, 7100 Vejle
Kontakt: Tlf 75839911
Web: www.nr1-vejle.dk

 


Også i By-guides

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I HORSENS

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 LOKALE TØJBUTIKKER I KOLDING

Vis hele nyheden

GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG
GUIDE: TOP 5 TØJBUTIKKER I SILKEBORG

Vis hele nyheden