MIAMI - Fredericia

miami-fredericia

MIAMI tøjbutik

Kommentar fra kunde:

Daniel Dam, Souschef Miami udtaler: 

"Vores samarbejde med Ziito startede da vi skulle have nye inventar til butikken. De var meget arrangeret fra starten af, hvor de var opsat på at finde de rigtige modeller som passede ind og gav det rigtig udtryk til vores butik.

Vi har følte os trygge hele vejen i gennem processen, for de gav ikke det sidste håndtryk før det hele stod færdig og klar, og vi var tilfredse. Det er ikke sidste gang vi har samarbejdet med de drenge. Vi vil til hver en tid anbefale ziito, profesionelle og kreative hele vejen i gennem."

 

Miami er en tøjbutik med tøj til mænd i alle aldre som ligger i Frederica midtby. Ejeren Ole er ekspert i at give råd til den moderne mand både i forhold til stil og pasform.

MIAMI forhandler forskellige brands og har altid et stort udvalg af jeans. Derudover sælger de også både sko, t-shirts og sweatre til mænd.

Miami har i 2017 lagt deres butik sammen med tøjeksperten, så der nu kan fås tøj både til hverdag og begivenheder under samme tag med samme service og viden fra teamet.

 

 Ziito x MIAMI

Ziito har leveret displayborde og tøjstativer til MIAMIs butik. MIAMI tog udgangspunkt i Ziitos eksisterende designs til at udvikle tøjstativer, der passede perfekt til deres behov. Derudover fik de leveret speciallavet borde. Alle desigsne blev lavet i Ziitos Eldr materialer, som er lavet er af galvaniseret rør og brændt træ. 

Tøjstativerne giver MIAMI mulighed for at hænge alle deres sweatre, blasere og t-shirt pænt. Derudover kommer tøjstativerne med en tophylde der enten giver plads til sko, hatte, foldede bukser eller accesories. Dette giver mange muligheder for at flytte rundt i butikken og give spændende præsentationer af produkterne.

Links 
MIAMI

Adresse
MIAMI
Gothersgade 2
7000 Fredericia

Kontakt
 
75 92 10 95
info(ad)miami.dk

 


Også i Projects

Hummel Showroom - Århus
Hummel Showroom - Århus

Vis hele nyheden

Frydliving
Frydliving

Vis hele nyheden

SIMPLE LIVING
SIMPLE LIVING

Vis hele nyheden