Ziito x Blankthehub

blankthehub-1

Blankthehub er et helt nyt svensk brand, som åbner dørene til deres første butik indenfor den nærmeste fremtid. Blankthehub er et koncept, hvor sammensætningen af nye kvalitetsbrands samt tøj, accessories og interiør fra velkendte brands indgår. De har dermed skabt et optimalt brandmix som imødekommer markedets behov og ønsker.

Hos Blankthehub finder du passionerede medarbejdere der stræber efter at give sine kunder den ultimative oplevelse i forbindelse med shopping. Til deres nye butik, leverede Ziito tøjstativer i sort stål med træplader i Eldr, nærmere betegnet Wood Double Shelf samt hylder i lignende materialer.

Mix og Match
Sammenspillet mellem vores rå designs og Blankthehubs stilmiks, får indretningen til at signalere og udstråle ’Affordable Luxury’ – hvilket passer godt til deres bevidste målgruppe, der værdsætter den aktive, moderne og urbane livsstil.
Varmen fra det sorte stål og de brændte plader skaber derudover en varm stemning, som virker tiltrækkende og får en til at føle sig godt tilpas. Hvis du er i tvivl om hvilke materialer der vil matche din stil bedst eller er i tvivl om hvilket udtryk du stræber efter at få frem, kan vi altid tage en snak og dermed hjælpe dig bedst muligt – mulighederne er mange!   

BlankTheHub
BlankTheHub


Kommentar fra kunde:

Links:

Adresse: 

Blank The Hub Jönköping 
Smedjegatan 22
55320 Jönköping


Kontakt:
info@blankthehub.com


Også i Projects

Hummel Showroom - Århus
Hummel Showroom - Århus

Vis hele nyheden

Frydliving
Frydliving

Vis hele nyheden

SIMPLE LIVING
SIMPLE LIVING

Vis hele nyheden