Astrid Olsen

Astrid Olsen

Livsstils og fashionblogger Astrid Olsen valgte til hendes nye lejlighed at indrette sig med tøjstativer fra Ziito. Et valg vi godt kan forstå:) Valget faldt på Wood Double tøjstativerne. Et klassisk tøjstativ, bygget i jernrør - dog opgraderet med en bund- tophylde i fyrretræ. Ved at tilføje hylder til tøjstativet bliver anvendelsesmuligheder meget større og et tøjstativ kan pludseligt rumme hele din garderobe. Astrid Olsen har valgt at bringe atmosfære ind i rummet, ved at stille planter på hendes tophylde. Andre kunder vælger fx at bruge hylden til tasker, sko eller andre accessories.

For at optimere pladsen i lejligheden valgte Astrid at få lavet hendes stativer på specialmål. Hos Ziito laver vi mange garderobeløsninger på specialmål til vores kunder. Næsten alt kan lade sig gøre, både ift mål, men også tilkøb af fx hylder, skrivebord eller en hængekøje til dit tøjstativ. Gør som Astrid, slip fantasien løs og skab dit et personlige tøjstativ! Se mere om tøjstativer på specialmål her

Astrid Olsen har skabt ekstra hygge i hendes garderobe ved at tilføje lys - i hendes tilfælde er det sat lyskæder på tøjstativets rør. En detalje vi er kæmpe fan af.

Du kan se mere til Astrid Olsen på hendes Instagramkonto lige her:

https://www.instagram.com/astridaeroe/?hl=da

 

Husk at du altid kan finde et kæmpe udvalg af tøjstativ, reol og bænk i jernrør her hos Ziito. Vi bygger alle vores produkter i hånden på vores værksted i Fredericia. Alt er bygget med fokus på miljø og materialer. 


Også i Influencers

Ida Benedicte
Ida Benedicte

Vis hele nyheden

Alexander Husum
Alexander Husum

Vis hele nyheden

Cecillie Prisfeldt
Cecillie Prisfeldt

Vis hele nyheden