Bag om Bøjlen

Bag om Bøjlen

 

Den orginale trådbøjle blev opfundet af ren nødvendighed. Albert J. Parkhouse kom en dag han mødte ind på arbejde hos fabrikken Timberlake Wire and Novelty Company, som lå i Jackson, Mississippi. Her var det kutyme at man hængte sin jakke op. Den dag var alle træbøjler dog i brug, et problem de ofte havde. Derfor besluttede Parkhouse sig for at finde en løsning. Han greb et tyndt stålrør og begyndte at bøje det, hvilket førte til den første trådbøjle. Parkhoses oprindelige design er i store træk uændrede, der er dog sket nogle modifikationer sidenhen.

Schulyer C. Hewitt lavede en udgave af bøjlen som havde papstykke sat på for at forhindrede at tøjet krøllede. Nogle år senere lavede Elmer D. Rogers en bøjle der havde et rør på den nederste del.

Det design ligner meget det design som stadig bruges i dag.

 

 

Ziito Bøjle
 
Ziito Bøjle

 

Ziito bøjle

Bøjlen i dag er bestemt ikke af nød. Vores Ziito hanger er udført i 4mm tykt kvalitetsstål med en samlet vægt på 116gram. Tykkelsen er med til at stålet ikke skærer sig ind i tøjet som kan ske ved tyndere metalbøjler. Vi har skabt en kvalitetsbøjle som ikke kan bøjes. Vi har gjort det ud fra vores vision om at skabe produkter som kan holde til at blive brugt og som kan holde længe. Vi har lavet den i et minimalistisk design, som samtidigt er praktisk. Bøjlen kan have alle tøjgenstande hængende på sig. Fordybningerne gør at ting som skal hænge i stropperne også kan det.

 

Dit tøj fortjener det bedste.

Vi mener, at dit tøj fortjener det bedste, ikke bare det bedste tøjstativ, men også de bedste bøjler. Vi har valgt at lave dem i sort og sølv da de farver matcher vores mange tøjstativer, men de farver matcher også næsten alt det tøj man kunne forestille sig.


Også i Nyheder

Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.
Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.

Vis hele nyheden

Start din oprydning med Ziito.dk
Oprydningsguide 1

Vis hele nyheden

Byg din drømmegarderobe
Byg din drømmegarderobe

Vis hele nyheden