Black Friday hos Ziito.dk

Black Friday hos Ziito.dk

Black Friday hos Ziito.dk

 

 

 

Hoz Ziito har vi valgt ikke at holde Black Friday, hvilket der er flere årsager til. Bag vores valg ligger der mange etiske overvejelser og det er en beslutning som vi har talt meget om på kontoret. 

 

Det mest tungtvejende årsag til beslutning, er tanken om prisgennemsigthed. Vi føler det svært at forsvare én fast pris til hverdag, hvorefter samme vare kan købe til en stærkt reduceret pris - på Black Friday, Singels day, Cyper monday, juleudsalg, janaurudsalg osv.

Vi går ind for én fair pris, hele året rundt. For i sidste ende er der kun én til at betale for alle disse store rabatter, nemlig forbrugeren.

 

Vi driver en virksomhed og skal derfor have de økonomiske ender til at mødes. Som iværksættervirksomheden, med et fokus på bæredygtighed, er avancen ikke kæmpe høj - hvis man samtidigt gerne vil tilbyde kvalitetsprodukter til en fair pris. En løsning kunne for os være at sætte prisen op, for på den måde at give store rabatter på enkelte mærkedage. I vores optik, vil vi på den måde “snyde” vores loyale kunder, for at honorer en anden gruppe kunder. 

 

Vi forsøgte et år, at spørge om black friday tilbud på vores husleje - behøver jeg at sige at det gik mindre godt?

 

Det etiske omkring dagen spiller ligeledes en stor rolle for os. Hele ideen om at skabe merforbrug, i en verden som allerede lider under den nuværende forbrugsmængde, tiltaler os bestemt ikke. Vi ønsker at sælge kvalitetsprodukter, til kunder som har et reelt behov for kvalitets opbevaring.

 

Vi ønsker samtidigt ikke at pege fingre at nogen og er af den klare holdning at virksomheder skal gøre hvad der føles rigtigt for dem.

 

Ziito vælger derfor at gå i naturen og samle skrald hvert år på Black Friday. Det plejer at være en super hyggelig dag for alle medarbejdere - det giver mening for os.

 

God dag herfra

 

Mvh

Jonas, stifter af Ziito.dkDu kan læse mere om vores tiltag her:

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/trekanten/webshop-dropper-black-friday-bruger-dagen-paa-samle-affald

https://www.tvsyd.dk/fredericia/virksomhed-lukker-de-ansatte-samler-skrald-i-naturen

https://fredericiaavisen.dk/dansk-webshop-holder-lukket-paa-black-friday/


Også i Nyheder

Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.
Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.

Vis hele nyheden

Start din oprydning med Ziito.dk
Oprydningsguide 1

Vis hele nyheden

Byg din drømmegarderobe
Byg din drømmegarderobe

Vis hele nyheden