Byg din drømmegarderobe

Byg din drømmegarderobe

Garderobe på specialmål - En verden af muligheder

For mange er et specialfremstilet walk-in nok et drømmescenarie, som bliver valgt fra pga økonomien. For ja, det kan være virkeligt dyrt at få lavet møbler og især garderobeløsninger på specialmål. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være.

 

Min to brødre og jeg, stiftede Ziito, med det mål at alle skal have råd til en ordentlig garderobe. Vi vil ikke være eksklusive og for de får - tvært imod, vi vil sælge garderobeløsninger til alle som har behov. Derfor er vores specialdesignede drømmegarderober heller ikke dyre. Vi bliver ofte mødt med undren, når kunder får prisen oplyst - det syntes vi er super dejligt! Så har vi nemlig ramt rigtigt.

 

 

Så hvis du går og overveje at få indrettet en walk-in løsning, hvorfor så ikke få den lavet præcist efter dine ideer og behov?

 

Der er en række ting du skal overveje, før du går igang med at bygge walk-in. Vi vil her gennemgå de forskellige trin, som de fleste kommer igennem i forbindelse med købe af ny garderobeløsning.

1. Rummet

Hvordan er rummet indrettet og hvordan bliver det bedst udnyttet? Her råder vi ofte kunder til at huske højden i deres rum - for hvorfor ikke udnytte hele højden, fremfor kun at tænke i gulvplads. Vi har lavet garderobeløsninger på over 3m i højde - og tror mig, der kan hænge RIGTIGT meget tøj på sådan et stativ.

Derefter skal du tænke på at udnytte hver en cm. Når du selv kan designe din drømmegarderobe, kan tøjstativer passe præcist på din væg, så der ikke går plads til spilde.

Selvom det kan være fristende at fylde hele rummet ud, giver det også mening at huske på luft og naturlig lysindfald. Det skaber en lethed i rummet, som de fleste ikke vil være foruden.

2. Dine behov

Har snakker vi ofte med vores kunder om balancen mellem bøjle- og hyldeplads. De fleste garderobeløsninger, indeholder både hylder og tøjstativer med bøjleplads - eller begge dele samlet i en reol. Før du får din garderobe designet, er det derfor vigtigt at overveje hvad dine behov er for at have hylder til tøj som er lagt sammen - og til bøjleplads, til alt dit tøj på bøjler.

3. Udseende

Ja vi indrømmer det gerne - udseende betyder noget. I hvert fald når det kommer til tøjstativer og reoler. Hos Ziito har du en række forskellige farver at tage stilling til. Der er to typer af rødfarve, sort og galvaniseret stål. Når det kommer til hylder, findes de i tre farver - lys, let brændt og sort. Alle hylder bliver behandlet med linolie. Det er godt for træet og miljøet.

4. Opsætning

Når alt er bestilt og leveret, har du et sidste punkt som der skal tages stilling til. Nemlig opsætning. Skal du selv stå for det eller skal en af Ziito’s eksterne partnere hyres ind. Som udgangspunkt er det super nemt at sætte en garderobeløsning fra Ziito op. Det eneste det kræver er gå-på-mod og tålmodighed - og evt et par ekstra hænder, hvis du har gang i en større walk-in løsning.

Det kan dog være nødvendigt at få professionel hjælp, hvis dine hænder ikke lige er gearet til et byggeprojekt, eller hvis du simpelthen ikke har tiden til det. Skulle det være tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os - så finder vi en løsning på problemet.

 

 

 

Skulle du have lyst til at læse mere om tøjtstativer og garderobeløsninger på specialmål, kan du læse meget mere her.


Også i Nyheder

Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.
Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.

Vis hele nyheden

Start din oprydning med Ziito.dk
Oprydningsguide 1

Vis hele nyheden

Tre brødre med en fælles vison om en bæredygtig fremtid
Tre brødre med en fælles vison om en bæredygtig fremtid

Vis hele nyheden