Hvorfor tøjstativer af vandrør?

Hvorfor tøjstativer af vandrør?

Trenden har længe peget imod mere stabile og holdbare tøjstativer - både til brug i privaten, men også som interiør i butikker. Især tøjbutikker har haft stor gavn af tøjstativer i vandrør.

 

Hos Ziito ApS har vi produceret vandrørstøjstativer i mere end 5 år og var med helt fra trendens spæde start. Vi har derfor i dag en stor erfaring indenfor området og har indrettet over 100 tøjbutikker, men vores tøjstativer og reoler.

 

Der er en række fordele ved at benytte vandrør til tøjstativer. Den klart største fordel er styrken af rørene. I modsætningen til mange andre tøjstativer, som er lavet i billig blik, er tøjstativer i vandrør ikke lige sådan til at slide ned. De fleste producenter på det danske marked laver enten stativerne i 1/2” eller 3/4” rør. ziito.dk har valgt at bruge 3/4” rør, da de sikre en større styrke og stativerne bliver derved ikke skæve med tiden. Kvalitet koster, men prisdifferencen er efterhånden så lille at det ikke giver mening at spare penge og købe et tøjstativ i 1/2” vandrør.

 

En anden stor fordel ved at benytte denne type rør til tøjstativer, er fleksibiliteten i materialet. Hvor man med normale tøjstativer er bundet af standardmål, kan de fleste tøjstativer i vandrør skæres til - så de passer lige præcis til dit rum og dine ønsker. Hos ziito.dk er vi også altid behjælpelige med at lave tøjstativer på specialmål - du ringer eller skriver bare:)

 

Vi fører to typer af vandrør i vores sortiment, nemlig den klassiske galvaniseret og så de sorte vandrør. De har hver deres udtryk, men styrke og stålet er den samme.

 

DIY er også en mulighed hos os, i det du kan designe dit eget tøjstativ. Det eneste vi skal bruge er en simpel stregtegning og lidt mål - så giver vi gerne en pris. Og ikke bare hvilken som helst pris, vi har prisgaranti, så vi giver altid den bedste pris. Vi har efterhånden lavet flere hundred tøjstativer på specialmål, så vi er eksperter på området.

 

Vandrør kan dog bruges til mere end bare tøjstativer. Vi laver også reoler, bænke og borde med vandrør. Igen skyldes det styrke i rørene, som er ideel til møbelproduktion. Det giver en rå og personlig indretning - og hvem kan ikke lide det? Vores reoler kan du se her - de kommer i flere forskellige udgaver, vægmonteret eller fritstående.

 

Udover vores roller laver vi også hylder i vandrør og træ. Kontraten mellem de to materialer fungerer rigtigt godt, og bliver brugt både i stue og til tøjopbevaring.

 

Alt i alt er vandrør et fantastisk materiale til at skabe tøjstativer og møbler generelt. De er forholdsvist prisbillige og så er der ikke meget der kan måle sig med dem rent styrkemæssigt. En anden ting vi værdsætter er fleksibiliteten i designet - vi kan næsten ALTID

Er du blevet nysgerrig på tøjstativer i vandrør - så kan vi anbefale dig at læse "Den ultimative guide til tøjstativer" 


Også i Nyheder

Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.
Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.

Vis hele nyheden

Start din oprydning med Ziito.dk
Oprydningsguide 1

Vis hele nyheden

Byg din drømmegarderobe
Byg din drømmegarderobe

Vis hele nyheden