Julegaveinspiration (2020)

01 november, 2018

Julegaveinspiration (2020)

Stressfri jul

Snart er det jul venner! En tid hvor kærlighed og samvær med ens nære er omdrejningspunktet. Kærligheden har altid været omdrejningspunktet for perioden, dog har tendenserne omkring julen, taget en lille drejning. Før 1800-tallet havde julegaver en helt anden betydning, som i store udstræk handlede om at bekræfte fællesskabet. Det gjorde man bl.a. med julemåltider og ved at forkæle sine børn med små godter. Gaver mellem voksne eksisterede ikke, kun i form af en slags gratiale. Med tiden er julegaver blevet et symbol på fejring af det enkelte menneske.

Apropos julegaver, spekulerer du også allerede over hvordan du skal nå det hele? Så vi to, men det er vigtigt at huske på taknemmeligheden og kærligheden, midt i ens EGET kaos! Al stress og jag er som regel noget, vi pålægger os selv. Det er bl.a. ens egne og andres forventninger til hvordan en jul bør se ud samt flere traditioner for hvert år der går. Nyd tiden og lær at sige ”pyt” noget mere ;-)

Nedenfor har vi samlet en julegaveinspirationsliste, som er sammensat ud fra kvalitet, holdbarhed og trends – håber det kan hjælpe dig lidt på vej.

Julegaveinspiration 2018

Økologiske trusser fra Dilling, fra 49,99 DKK -  Økologisk undertøj er et must til hverdagen! Bl.a. disse trusser fra Dilling, hvor materialerne er nøje udvalgt, så det både er bæredygtigt og samtidig behagelig at have på. Deres ekspertise ligger i naturmaterialer, hvilket hurtigt kommer til syne i f.eks. deres genanvendte nylon, skabt af forladte fiskenet. Ren fornøjelse!

Lækker gul striktrøje, 499,00 DKKDenne gule striktrøje fra mbyM er dejlig strækbar i materialet og holder på varmen – perfekt til de lange kolde vinterdage! De gule nuancer er desuden for alvor slået igennem, og det fortsætter.

Slidstærkt gulvtæppe 120x180 cm, 969,00 DKKGulvtæppet er fra Madam Stoltz, et skønt bornholmsk designfirma. Gulvtæppet har et lækkert boheme udtryk, som man kun kan blive glad af. Vil være oplagt til ens soveværelse eller i stuen.
 
Bambus skærebræt, fra 399,00 DKK – Dette bambus skærebræt fra Endeavour, er både slidstærkt og mindre tungt end andre træsorter, hvilket gør det lettere at håndtere under madlavning. Skærebrættet er lavet af 100% biologisk nedbrydeligt bambus, som er dyrket med stort hensyn til miljøet – uden brug af kemikalier. Derudover er det utrolig lækkert at kigge på!

Moderne bordlampe Ø:38 cm x H:50 cm, 1.595,00 DKKBordlampen designet af Jamie Hayton, er udført i rispapir og vil lyse ethvert rum op. Bordlampen er meget moderne designmæssigt, og bidrager til den hyggelige og rolige stemning.

Kvalitets Tøjstativ fra Ziito, fra 1.000,00 DKKStativet passer perfekt til dig som ønsker en åben trendy garderobe, hvor dit tøj kan få lov til at stå fremme og inspirere. Stativet er utrolig holdbart og kan følge dig hele livet. Såfremt din garderobe vokser, kan du også tilføje hylder eller opbevaringskasser specielt til stativet.  

Farverige glitterstrømper, 125,00 DKK Strømper er ikke bare strømper, men en vigtig del af vores samlede look – derfor er disse fine strømper fra Badelaine et godt bud. De vil uden tvivl give et personligt touch til både dit hverdagsoutfit, men vil også fungere rigtig godt til byen! Der findes mange forskellige varianter fra mærket, så måske du finder et par som matcher din stil.

Alt i én ørering, 299,00 DKKØreringen fra By Thiim, har den smukkeste farvesammensætning! Øreringen kan benyttes i hverdagen som i byen, hele året rundt. Øreringen er i 24kt forgyldt sterling sølv.

Messing knager, 349,00 DKKDisse messing knager fra Au Maison er så smukke og kan f.eks. bruges i gangen, soveværelset eller på badeværelset. De vil uden tvivl bidrage til en mere luksus og varm stemning til indretningen.

Bambusbord – 849,00 DKKDette fine bambusbord fra Madam Stoltz har et meget feminint og minimalistisk udtryk, som vil passe perfekt til enten køkkenet eller soveværelset.