Hvordan indretter man bedst sin butik?

Hvordan indretter man bedst sin butik?

...så kan Ziito helt sikkert hjælpe dig. Gennem årene har vi oparbejdet en stor erfaring med indretning af butikker, herunder især tøjbutikker. Vi har leveret inventar til utallige tøjbutikker, store som små, og vil derfor helt sikkert kunne hjælpe dig med dit næste projekt. 

 

Når du står overfor at skulle indrette din tøjbutik er der nogle få punkter du skal have fokus på. For mange butiksejere vil det være en stor fordel at indrage specialister på området, til at rådgive om indretningen af butikken - da den kan have afgørende betydning for dit salg.

Undersøgelser har påvist at op imod 75-80% af alle køb bliver besluttet i butikken og ikke på forhånd. Dvs at måde du præsenterer dine varer på er uhyre vigtig.

 

Noget af det vi oftes rådgiver kunder til er at skabe konsensus i deres indretning - butikken skal have en rød tråd, og gerne være enkel og overskuelig. For meget forskellig inventar kan hurtigt skabe et forvirrende indtryk, som i sidste ende kan betyde mistede salg. Derfor vil det fx være en fordel at benytte sig af vægmonterede tøjstativer, som har en stor kapacitet, men ikke fylder meget i rummet. På den måde sikre man et overblik, så kunden nemmere kan navigere igennem butikkens varer. Rummet i midten af butikken kan indrettes med fritstående tøjstativer, enten med eller uden hjul. Har man ofte brug for at ændre på indretningen af butikken, vil vi anbefale at man kigger nærmere på tøjstativer med hjul, som hurtigt kan flyttes rundt.

 

En anden vigtig del af butikkens indretning er borde, hvorpå tøj kan stakkes og man kan på den måde bedre udnytte pladsen i butikken. Ziito har en serie borde, som passer perfekt til den moderne tøjbutik. Borderne er stabile og yderst holdbare. De er lavet af overskudstræ, som er behandlet med naturlig pigment og økologisk olie. Der er derfor tale om et virkeligt miljøvenligt bord, som vi styrke en hver tøjbutik’s brand.

 

Opbygning af butikken. 

Som oftest består inventaret til en tøjbutik af to typer stativer, de vægmonterede som hænger langs siderne af butikken - og så de fritstående tøjstativer, som sikre en mere fleksible løsning. Vi ser oftes at folk kombinere de to typer af stativer, for at på den måde at have permanent løsning med det vægmonterede stativer og en mere fleksible løsning på gulvet. På den måde er det muligt løbende at ændre på butikkens look, da de fritstående tøjstativer er nemme at flytte rundt på.

 

Vores tøjstativer kommer som udgangspunkt i tre faste farvekombinationer, som dog kan krydses hvis det passer bedre til butikkens look. Første farve har vi valgt at kalde Eldr, som har grå rør og let brændte fyrretræsplader. Den næste er Aska, som består af sorte rør og sort olierede plader. Pladerne er blevet behandlet med naturlige pigmenter og linolie, som sikre en miljøvenlig løsning. Sidste faste farvekombination er Tré, som består af sorte rør og naturlige fyrretræsplader, som blot er blevet overfladebehandlet med linolie. Det giver et meget naturligt og nordisk udtryk, da træet struktur virkeligt kommer til udtryk.

 

Vi har hos Ziito mulighed for at tilpasse vores stativer, så de passer til lige netop din tøjbutik. Så ønsker du at et givende stativ skal være lidt højere eller bredere, så høre vi meget gerne fra dig.

 

Her ser du vores vægmonterede tøjstativ til butik. Stativet fåes i tre typer, nemlig et med hylder, et uden og et kombineret stativer med både plads til at hænge tøj og opbevarer accessories. Stativerne kan med fordel mixes, således at det både kan ligge og hænge tøj.

Stålreol i jernrør fra Ziito.dkVægmonteret tøjstativ i jernrør fra ZiitoTøjstativ med hylder i jernrør og fyrretræ

Du kan se mere om det enkelte stativ, ved at trykke på det.

Et stigende antal tøjbutikker vælger også at tilføje reoler til deres indretning. Fritstående reoler sikre en fleksible og pladsoptimerende displaymulighed. Ziito tilbyder to typer fritstående træ reoler, nemlig Shelves og Wardrobe. Shelves er en butiksreol med fire træhylder og fåes både med og uden hjul. Reolen er opbygget i vandrør og certificeret svensk fyrretræ. Ziito Wardrobe butiksstativ er en kombination af en butiksreol og et tøjstativ. På den ene side af stativet findes bøjleplads og på den anden fire hylder. Stativet er perfekt som displaystativ til butiksindretning.

 

Butiskreol fra ZiitoDisplaystativ fra Ziito

 

Til den mere fleksible løsning kan vi tilbyde tøjstativer både med og uden hjul. Vores to mest solgte stativer til tøjbutikker, er vores Wood Double og Roll. Begge tøjstativer er lavet af super robuste stålrør, som sikre en lang leve tid. I modsætning til mange billigere tøjstativer, er vores ikke lavet af tynd blik-material, men af ordenlige holdbare materialer som vil holde mange år ud i fremtiden. Til fremstilling af tøjstativer er stål et helt perfekt material pga sin styrke, men i høj grad også pga sin miljømæssige egenskaber. Stål har den klare fordel at det ikke forgår ved brug og altid kan smeltes om til nye stål emner. Så når først at stål én gang er blevet produceret, indgår det i en livslang cyklus. Valget var derfor nemt for os da vi skulle vælge materialer. Forenet med vores certificerede fyrretræ fra svenske skove, kan vi derfor tilbyde et tøjstativ som ikke blot ser flot ud, det sætter også mindst muligt aftryk på vores miljø.

Tøjstativ i vandrør, med hjul.Indutrielt tøjstativ i vandrør fra Ziito

 

Så står du og skal indrette din tøjbutik, så kontakt os endelig!

Hos Ziito ved vi alt om den perfekte tøjbutiksindretning. Gennem vores store erfaring kan vi hurtigt sætte os ind i kundens krav og ønsker. Du kan finde et hav af tidligere projekter vi har lavet, under Cases her på siden.  

Finder du ikke hvad du søger, eller har du spørgsmål hører vi meget gerne fra dig på telefon 70707749 eller mail info@ziito.dk

 Butiksinspiration:

ziito butiksinventar
ziito butiksinventar
ziito butiksinventarziito butiksinventarziito butiksinventar
ziito butiksinventar


Også i Nyheder

Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.
Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.

Vis hele nyheden

Start din oprydning med Ziito.dk
Oprydningsguide 1

Vis hele nyheden

Byg din drømmegarderobe
Byg din drømmegarderobe

Vis hele nyheden