Spejl med træramme

ziito spejl genbrugstræ

Ziito Spejl i genbrugstræ


Hos Ziito arbejder vi hver dag på at gøre vores virksomhed mere bæredygtigt. Det kommer bl.a til udtryk i vores produkter, hvor vi i stigende grad benytter os af genbrugsmaterialer. Materialer som stod til at blive afbrændt, giver vi nyt nyt. Det kræver lidt hårdt arbejde og kærlighed, men resultatet syntes vi taler for sig selv. Vi ender nemlig med unikke produkter, som har både sjæl og en unik historie.

Ta' nu fx vores nye serie af spejle. Hvert eneste spejl er unikt og ikke to er ens. Materialerne er nøje udvalgt, før vores folk omdanner træet til de fineste spejle.

 

Ideen til vores nye serie af spejle med træramme, opstod da vi pludseligt stod med et parti spejle fra en messe.

Der skulle tænkes kreativt og ikke mindst bæredygtigt.

Resultatet blevet vores Ziito spejle, så er håndbygget i genbrugsmaterialer, på vores værksted i Fredericia.

 


Ziito Spejl

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Farvning af træet er en historie for sig selv.

Vores hus-designer (som også er vores opfinder og kemiker) stødte en dag på en ny måde at indfarve træ.

Ebonising var navnet.

Ideen var at blande æblecider eddike og metalspåner fra vores værksted. Blandning skal stå i 3-4 uger og kan herefter påføres træet.

Resultatet er en bæredygtigt indfarvning af genbrugstræet.

Det syntes vi er ret smart!

Til efteråret skal vi på firmatur for at indsamle vilde æbler, så vi selv kan producere æblecider-eddiken.

Vi har skabt Ziito Spejlet med kærlighed til materialer og miljø for øje. Vi ønskede at skabe en serie spejle, som ikke bidrog negativt til vores miljø. Så alt er lavet bæredygtigt, selv indfarvningen af træet. Resultatet er unikke håndbyggede spejle i genbrugsmaterialer.

Jonas Oxholm, stifter af Ziito.dk

Ziito spejle kan benyttes i de fleste af hjemmets rum, hvad end det drejer sig om et spejl til din soveværelse, et badeværelsesspejl eller et unikt entrespejl. Et spejl er mere end bare et praktisk element, som kan sikre at dit tøj matcher, det er en del af indretningen. Derfor syntes vi også at din indretning fortjener noget unikt og ikke bare et kedeligt standard spejl. For livet er vel i bund og grund for kort til kedelige ting? Hos Ziito finder du spejle i alle former og mål, hvad end du er på jagt efter et stort smalt spejl eller et mindre kvadratisk spejl.

Spejle har længe været kendt for deres evne til at "snyde" øjet og gøre rum større. Et spejl fra Ziito er derfor ideelt til det mindre hjem eller lejlighed, hvor du ønsker mere "luft" i rummet. Sæt et stort spejl med træramme for enden af et rum og rummet vil pludseligt synes dobbelt så stort - smart ik? Spejlene er lavet så de både kan hænge på væg eller stå på gulvet.


Også i Nyheder

Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.
Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.

Vis hele nyheden

Start din oprydning med Ziito.dk
Oprydningsguide 1

Vis hele nyheden

Byg din drømmegarderobe
Byg din drømmegarderobe

Vis hele nyheden