Traehylder

Træhylde fra Ziito

4 måder at bruge din træhylde på

En træhylde fra Ziito har mange anvendelsesmuligheder - men det kan til tider være svært at komme på nye ideer. Frygt ej, vi er her for at hjælpe dig. Vi har nemlig lave en guide til 5 måder hvorpå du kan bruge din nye træhylde.

 

Før vi kommer til listen over måder at bruge din nye rustikke hylde på, vil vi lige fortælle dig om selve hylden fra Ziito

 

Alle hylder er lavet i certificeret svensk fyrretræ. Det er der flere årsager til. For det første sikre certificeringen sporbarhed - og at træet kommer fra skove med bæredygtigt skovbrug. Det synes vi giver god mening. Ved at købe træet fra svenske skove, sikre vi en kort transport, som kan ses på det samlede CO2 regnskab. Fyrretræ er hurtigt voksende og derfor mere bæredygtigt ind mange andre typer af træ, som fx, eg og bøg.

 

Alt vores træ bliver behandlet med linolie, som er en naturlig olie lavet af hørfrø. Linolie sikre en sundt og modstandsdygtigt træ, som samtidigt kan ånde. Hyldeknægtene bliver lavet hos den lokale smed, som sætter en ære i at lave et godt stykke håndværk. De er alle lavet i råt jern, som sammen med træet giver et industrielt look.

 

Alle hylderne laves i 3 forskellige farver, kommer i 10 længder og med 5 forskellige typer af beslag. Dvs i alt 150 kombinationsmuligheder!1. Boghylde

I mange hjem findes et utal af bøger, som kræver en eller anden form for opbevaring. Mulighederne er mange; i en flyttekasse, i en stak på gulvet, gemt væk i et skab eller endnu bedre, få den organiseret og stil det på en boghylde. På den måde er de altid lige i nærheden - og sandsynligheden for at du får læst en bog som står fremme er ret så stor - sammenlignet med bogen på bunden af flyttekassen!

 

Bøger er ofte ret tunge, så når du vælger træhylde til dine bøger, så er det vigtigt at du vælger en hylde bygget til at holde. Mange billige hylder vil hurtigt give op under vægten fra dine bøger. En boghylde fra Ziito, kan holde til rigtigt mange kg og du kan roligt stille hele din bogsamling på hylden. Den skal nok klare presset!

 

 

2. Skohylde

Når du indretter din entre, vil du ofte have behov for skoopbevaring - og her passer træhylder også perfekt.

En skohylde i træ, skal passe efter dine behov, så vælg gerne en variant hvor du har mulighed for at købe skohylden i forskellige breder. På den måde kan du lave dit personlige opbevaringssystem i din entré

 

Ved at kombinerer flere af produkterne hos Ziito, kan du lave din helt egen personlige entré løsning. her kan vi anbefale et mix af vores træhylder og railhang, som er et vægmonteret tøjstativ af vandrør.
Derudover kan sætte også opgraderes med en bænk, så du både har opbevaringsplads til dit overtøj og sko - og har mulighed for at sidde ned, før du skal ud af døren.

 

 

3. Krydderihylde

En tredje måde du kan bruge din træhylde på, er som krydderihylde i dit køkken. Igen er det vigtigt at du finder en hylde, som har mange varianter, så du kan få det præcist efter dine behov. En krydderihylde i dit køkken, frigøre bordplads, så du har bedre overblik under din madlavning. Derudover får du nemt et overblik over dine tørrede- og friske krydderurter, når de er placeret i øjenhøjde. Krydderihylderne fra Ziito er lavet i certificeret fyrretræ, som er behandlet med linolie.

 

4. Blomsterhylde

Vi tror på at trenden med planter i vores hjem er kommet for at blive - og vi kan nærmest ikke få planter nok! Det er ingen hemmelighed at vi her hos Ziito ELSKER planter og har faktisk også en del på vores kontor og kantine. De fleste af vores planter har vi stilles på vores blomsterhylder i træ, som passer perfekt ind i indretningen. Vi sælger hylder lige fra 40cm i bredden op til 130cm - så du har rigeligt med plads til dine blomster. Blomsterhylden er monteret med et kraftigt hyldebeslag i jern, som betyder at vægten fra dine planter aldrig bliver noget problem. Selv hvis du har mange ligesom os.

 

Hos Ziito sælger vi udover vores træhylder også hyldeknægte og hyldebeslag. Alle er lavet i solidt jern, så du er sikret en stærk hylde - som ikke giver efter over tid. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkter at vi giver 10 års garanti på alt - også vores hylder og hyldeknægte.

 

Med hyldeknægte i smedet jern, er du sikret et industrielt look til dine træhylder - som fungerer som den perfekte kontrast i det modern hjem.

 

Hvis du ikke finder præcist den hylde som passer ind i dit hjem, så tilbyder vi også hylder på specialmål. Både længde og bredde kan tilpasses, så du kan få dine hylde-drømme opfyldt.


Også i Nyheder

Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.
Hvordan skaber du mere brugbar plads i dit skab.

Vis hele nyheden

Start din oprydning med Ziito.dk
Oprydningsguide 1

Vis hele nyheden

Byg din drømmegarderobe
Byg din drømmegarderobe

Vis hele nyheden