Om os

Værdier
-Vi vil ændre Danmark fra at tale om bæredygtighed til at leve det.
-Vi bliver verdenscenter for cirkulære modeller inden for design- og materialeudvikling.
-Vi sætter vores relationer højt internt og eksternt.
 
Filosofi
Vi tror på at vi kan ændre menneskets overbelastning af jorden ved at designe nye måder at leve på og få indflydelse på politik igennem design tænkning. Vi tror på en fremtid hvor den vestlige befolkning lever efter ideer om zero-waste, minimal living og bæredygtighed. Vi vil gerne være med til at skabe denne fremtid, hvilket vi gør igennem vores designs, de samarbejder som vi indgår og de guides vi deler her på sitet.
 
Vision
Ziito vil gøre det let for vores kunder at leve bæredygtigt og simpelt. Hos Ziito hjælper vi med nye bæredygtige begyndelser om det er en ny butik, en ny bolig eller en ny virksomhed. Vi hjælper med bæredygtige begyndelser, cirkulære opbygninger og holde (øko-)systemerne igang.
 
Håndlavet designs hos Ziito.
Alle vores designs er håndlavet i vores workshop i Fredericia. Det gør at vi har unik feeling med alle vores produkter. Vi påmonterer alting, skær selv rør og gevind og påfører selv linolien, som vi også selv har været med til at udvikle. Grunden til vi bruger fyrretræ til vores designs er at det er en nordisk træsort, som vokser hurtigere end både eg, ask og bøg.
Vi er stolte over at kunne tilbyde 10 års garanti på vores produkter. Vi er altid klar til at reparere eller finde løsninger for at få vores produkter til at leve længst muligt. Og vi anbefaler vores kunder at håndtere Ziito produkter med respekt og aldrig smide vores materialer ud, da vi gerne tager dem tilbage og genbruger dem til nye designs.
Vi er konstant på jagt efter måder at optimere vores strukturer, såsom indpakning, logistik og materialer til at blive så bæredygtige som muligt. Her er vi heller ikke bange for at udfordre vores leverandører og samarbejdspartnere til at udvikle sig i samme retning.
Vi er ikke bare en virksomhed, vi er en flok mennesker som sameksistere om målet til at gøre Danmark til det førende land indenfor bæredygtighed og cirkulær økonomi. I vores sameksistens sørger vi for at vi ikke spilder ressourcer, dette sker ved at spise vegetarisk (mest vegansk) og komme så tæt på zero-waste som muligt. Vi laver mad sammen hver dag og vægter sammenhold og medmenneskelighed højt. Vi tror på at kernen i en bæredygtig fremtid ligger i at skabe en god ånd, som alle vi i Ziito og alle vores personlige og forretningsmæssige relationer har lyst til at leve i.
Fra vores lager og kontor i Fredericia og Odense servicerer vi dagligt både private og erhvervskunder. Kundeservice ligger i vores dna og vi står altid klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi er stolte af den feedback vores kundeservice modtager og tør godt prale med den - se Trustpilot og Facebook.
 
 
Baggrund:
Ziito ApS blev stiftet i 2014 af tre brødre: Simon, Jonas og Daniel. Virksomheden er bygget på baggrund af vores fællesværdier indenfor bæredygtighed, æstetik og nysgerrighed omkring materialer. Vi har overtid bevæget os imod den cirkulære økonomi og er sidste år sprunget ud i det. Det giver ekstra energi at kæmpe for en god sag. Vi er et team der er klar til at gøre hvad som helst for at få skabt en bæredygtig omstilling i europa.  
 
 
daniel-oxholm
Daniel Oxholm
Daniel designer på livet løs i vores designstudio i København Nordvest.

Daniel ved alt om materialer, former og farver og har for det meste gang i mange designs på samme tid. Han er ligeledes vores bæredygtighedsekspert, som konstant sørger for at vi gør en grønnere fremtid i måde. 
Daniel bruger hans fritid med familen - for det meste er de at finde i naturen. 
 
 
jonas-oxholm
Jonas Oxholm
Jonas er vores CEO og ansvarlig for salg og marketing, så han ved alt om vores produkter og virksomhed. Derudover elsker han at hjælpe med at finde perfekte løsninger til vores kunders hjem. Så står du med et specielt ønske til din indretning, er det helt sikkert Jonas du skal have fat i.
Jonas bruger tid med familien og i naturen i fritiden. Han elsker ligeledes at løbe og holde sig aktiv. Jonas er, som hans to brødre, noget af en madelsker - både når det kommer til at lave, indtage og snakke om mad.
christina-alstrup
Christina Alstrup
Hvis du ringer til Ziito kommer du sikkert til at snakke med Christina - hun er nemlig ansvarlig for Ziitos kundeserivce. Du er altid sikret et smil og service i verdensklasse når du har Christina i røret. 
 
 
 
Simon Oxholm
Når du klikker dig rundt på vores hjemmeside og glædes over at tingene fungerer, ja så er det simons fortjeneste - han står nemlig for vores webshopdesign og kodning. Simon bor til dagligt i Oslo.
Simon læser og spiller musik i sin fritid.
   
 
mohammad-el-nemer
Mohammad El Nemer
Når du åbner din pakke fra Ziito, vil du højst sandsynligt møde et stativ pakket af vores lager-leder Mohammad. Han er uden tvivl firmaet stærkest mand. Mohammad er en humør-bombe og holder altid humøret højt på vores lager.
  
yousef-helal
Yousef Helal 
Yousef er Mohammads lager-buddy. Han er chef for vores hyldeproduktion og står for at skære alle vores rør. 

Nørrebrogade 135
7000 Fredericia
info@ziito.dk
Mobil: 42494729  (Åben man-tors 10-14)
CVR: 36544066
  
csr-maerket logo