Er du blogger eller har du lyst til at blogge om Ziito.dk?

Så er det måske dig vi leder efter til et kommende samarbejde

 

Hos Ziito elsker vi at læse blogs om alt mellem himmel og jord. Vi elsker ærlige blogs, som er skrevet med hjertet og som bidrager med nye holdninger og vinkler på emner.

 

Har du en blog, hjemmeside, Facebook page, Youtube kanal eller en Instagram account? Så er det måske lige dig vi er på udkig efter. Vi elsker når i finder os så interessante at i vil blogge om os og vores produkter og vi er altid åbne for forslag til samarbejder.

Herunder finder du en liste med forslag til hvordan vi måske kan hjælpe dig videre med din blog. Har du spørgsmål, så ta endelig fat i os.


Tip andre om os

Har du lyst til at give andre besked om Ziito, så er du mere end velkommen til at bruge vores billeder og videomateriale. Du skal blot huske at linke til os. Og giv os endelig besked, hvis du skriver om os - måske vi giver et link retur.

Teste Ziito produkter

Vil du teste eller anmelde noget som du har fundet på ziito.dk? Vi hjælper gerne med at sende produkter og vi blander os naturligvis ikke i hvad du synes om dem eller hvad du vælger at skrive på din blog. Vi kan bedst lide ærlige bloggere, hvis mening kommer fra hjertet! Eftersom det koster os penge at producere og sende produkter, så kan vi desværre ikke indgå samarbejde med alle bloggere. Vi bliver nød til at stille visse krav til målgruppe, størrelse på bloggen og kvaliteten. Hvis du er interesseret i at indgå et samarbejde med os, så skriv endelig til info@ziito.dk

Konkurrencer

Mange bloggere benytter sig af konkurrencer - og hvem kan ikke lide at vinde noget en gang i mellem? Vi vil derfor rigtigt gerne være en del af din konkurrence - så ræk gerne ud til os, hvis du står overfor at skulle afholde en konkurrence på din blog. Eller hvis du har en anden god ide, du gerne vil dele med os.

Affiliate

Vi tilbyder ligeledes affiliate samarbejde igennem PartnerAds. 

Kriterier for samarbejde

Som udgangspunkt samarbejder vi med alle typer af webblogs, YT, IG og FB-blogs. Så uanset om dit fokus er på mode, beauty, mad eller noget helt andet, så er der store chancer for at vi gerne vil arbejde sammen med dig. Det kræver selvfølgelig du har flere læsere end din egen mor (tror mig, vi har selv været der - og har stor forståelse for at vi alle skal starte et sted:) - din blog skal selvfølgelig også have en vis relevans for vores produkter.

Vi vurderer fra forespørgsel til forespørgsel, hvorvidt det er et godt match. Både ift hvad du kan tilbyde og hvad vi kan tilbyde dig.

Lige meget hvad, er du ALTID velkommen til at kontakte os på info@ziito.dk. Du må meget gerne skrive om:

Hvad hedder din blog og hvor finder vi den?

Hvor mange besøgende har du? og evt lidt data på alder, køn og by

Hvad hander din blog om?

Hvordan kunne du tænke dig at samarbejde med Ziito?


Vi forsøger at besvare alle meddelelser, men vi håber du har forståelse for at det ikke altid er muligt.
 
Mvh
Team Ziito