Kollektion

ZIITO KOLLEKTION

SWING KOLLEKTION

DOUBLE KOLLEKTION

SHELF KOLLEKTION

WALL 1 KOLLEKTION

WALL 2 KOLLEKTION

WALL 3 KOLLEKTION

HVORFOR VÆLGE ET TØJSTATIV FRA ZIITO?

 

Årsagerne er mange, men lad os ridse et par af dem op.

1. Rørene: Vores stativer er lavet i stålrør, som gør vores produkter super stabile. Rørene minder meget om vores konkurrenters, men vi er gået skridtet videre; for at nedbringe Co2 udledningen har vi valgt ikke at købe rør fra Østen, men fra Europa. Det er der flere fordele ved, b.l.a en renere produktion og kortere transportvej.

2. 10 års Garanti: Vi er ret selvsikre når det kommer til holdbarheden af vores tøjstativer og reoler. Så selvsikre at vi giver 10år garanti på alle produkter. Styrken ligger i den simple konstruktion og stålrørene.

3. Miljøet: Vores hjerter banker for bæredygtighed og for at passe på vores fælles jord. Hele vores produktion er planlagt udfra at affald skal minimeres og alt skal genbruges. Lige netop derfor vil du hos os også finde brugt inventar. Inventaret stammer som oftes fra tøjbutikker, som ellers vil have smidt inventaret ud - det mener vi bestemt ikke at der er grund til. Så vi tager det ind, frisker det op, giver det “the Ziito look” og sælger det billigt videre til dig. Du slipper billigt og miljøet slipper for endnu et møbel som bliver smidt ud. I vores kantine er vi gået væk fra at spise kød - eller rettere, vi har faktisk aldrig gjordt det. Det lyder måske lidt helligt, men når man først har smagt chefens samme risotto, så er der ikke et øje tørt:) Vi bager også vores eget brød hos Ziito. På gamle kornsorter og med surdej - der er nu intet som holder arbejdsmoralen oppe, som en nybagt bolle med smør! For hver ordre vi modtager, planter vi et træ. Yes, den er god nok. Vi elsker vores natur, så for at give lidt tilbage har vi valgt at donerer ét træ til danske folkeskove, pr modtaget ordre. Projektet har vi lavet i samarbejde med; GROWINGTREES.DK. På deres side kan du se nærmeste skov

4. Fri fragt: For at gøre det så nemt for dig som kunde at sammenligne priser, har vi valgt at tilbyde fri fragt. Så er der ingen kedelige overraskelser når du kommer til kurven og opdager at fragten koster en formue. Alle vores tøjstativer og reoler bliver sendt med GLS, som både tilbyder leveringen til privat- og firmaadressen eller til nærmeste pakkeshop. Nemt og bekvemt

5. Hurtig levering: Vi sætter en ære i at få din ordre ekspederet i en fart. Normalt bliver alle ordre leveret indenfor 1-3 dage. Ved større ordre kan leveringens tiden være et par dage længere, men så skal vi nok gøre dig opmærksom.

6. Prisgaranti: Vi vil gerne være i stand til at tilbyde dig markedet bedste pris, så vi har indført Ziito prisgaranti. Det gælder på alle tøjstativer og reoler som er lavet i tilsvarende materiale (bemærk at nogle leverandører bruge 1/2” rør, som er noget tyndere og mindre robuste end Ziitos rør) Selv på special-stativer giver vi prisgaranti. Så har du fået et tilbud fra et andet firma, så kontakt os gerne før du bestiller - vi skal nok love at være billigere.

NU VED DU LIDT OM HVORFOR DU SKAL VÆLGE ZIITO - MEN HVILKET STATIV SKAL DU SÅ VÆLGE?

Ja, det afhænger meget af budget og formål.

Vi har stativer fra 400kr og op til 6000kr for den helt store 3 fags reol, med 12 hylder. I den billigere ende har vi vores Railhang, et tøjstativ som monteres på væg eller i loft. Railhang tøjstativet er simpelt opbygget og monteres ved hjælp af to vægbeslag. Stativet kommer i to forskellige farver, nemlig sort og galvaniseret stål. Prisen starter ved 400 kr inkl fri fragt, så her kan alle være med.

Efter kommer det vi kalder vores standard stativer; nemlig Ziito, Swing og Ziito Double. Prisen er den samme for alle stativer, så valget afhænger af hvad du skal bruge stativet til.

Ziito tøjstativ er vores helt klassiske tøjstativ - vi har dog valgt at sætte en tværstang i bunden. Den tjener to formål, nemlig at tøjstativer bliver meget stærkere og du har mulighed for at tilkøbe en bundhylde til dit stativ. Det kan både gøres sammen med stativet, eller på et senere tidspunkt når behovet opstår.

Ziito Double minder lidt om Ziito tøjstativet, men det har fået en ekstra etage på. På den måde kan du udnytte pladsen bedre, alt imens der stadigt er plads til både t-shirts, bluser og skjorter. Har du behov for at have kjoler hængende, er dette dog ikke stativet for dig. Der skal du derimod kigge på næste stativet, nemlig:

Swing: Ziito Swing tøjstativer er designet til at have ekstra frihøjde, fx til dine kjoler. Stativet er 170cm højt og tilbyder derfor 25cm eksta frihøjde ift de andre standard stativer. Ligesom vores andre stativer, kan der til Swing også tilkøbes hylder, til både top og bund.

Alle tre standard tøjstativer passer perfekt ind i både soveværelse eller to entrémøbel. Derudover vælger mange at benytte dem som del af deres private walk-in, og lad os nu bare være helt ærlige - hvem drømmer ikke om et personligt walk-in til alt ens dyrebare tøj og sko.

Udover vores standard stativer, har vi også en kollektion af reoler. Vores reolsystemer kan mixes så de passe ind i lige netop ind indretning eller butik. Som udgangspunkt kommer de i tre typer, 1 fags, 2 fags og 3 fags, med op til 12 hylder.

Fordelene ved reolsystemet er at du altid kan bilkøb flere hylder hvis behovet skulle op stå - eller fjerne hylder hvis du skulle få brug for mere bøjleplads. Reolerne er ligesom vores tøjstativer lavet i stålrør. Hylderne er lavet i svensk certificeret fyrretræ, som vi behandler med naturlig linolie.