FAQ

Hvor meget holder jeres stativer til?

Vores tøjstativer er lavet i stålrør og er derfor meget stabile og holdbare. Altså kan du proppe det med tøj og det vil stadig stå stabilt.


Hvordan samler jeg mit tøjstativ?

Brugsvejledninger finder du lige her.

Hvor lang er jeres leveringstid?

Vores leveringstid er 1-4 arbejdsdage.  

Hvordan bliver jeres stativer fragtet?

Vi sender vores stativer med GLS. Der er mulighed for at få det leveret til døren, eller til en pakkeshop nær dig. 

Hvordan skruer man rørene helt i, så gevindene er skjult?

Det er ikke meningen at rørene skal skrues helt i bund. Der vil altid være lidt gevind tilovers - så man altid kan få røret til at vende den rigtige vej. 

Hvilken størrelse har rørene?

Alle vores stativer bliver produceret i 3/4 tomme rør, hvilket svarer til en udvendig diameter på 26,9 mm. Størrelsen er optimal ifht. stativernes holdbarhed. 

Er der rabat ved store ordrer?

Sidder du med en større bestilling, til en tøjbutik eller lignende - så send os endelig en forespørgsel på info@ziito.dk.

Hvad hvis jeg ikke er hjemme når posten ankommer?

Hvis du ikke er hjemme vil GLS putte en seddel i din postkasse med information om hvor du kan hente din pakke. Det er også muligt at bestille din pakke til direkte levering i den nærmeste GLS pakkeshop.  

Hvad er prisen på fragten?

Der er altid fri fragt på ordre over 400 kr. Hvis ordren er under 400 kr, koster fragten 39 kr. Du kan altid se fragten i kurven inden du betaler.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Som kunde på ziito.dk har du 14 dages returret. Du har 14 dage til at lave en returhenvendelse og herefter 14 dage til at returnere varen. Hvis varen er taget i brug efterregnes en værdi på den brugte vare som refunderes til dig som kunde.
Ved returnering skal du dog selv betale fragtprisen. Ved reklamation bedes du rette kontakt til info@ziito.dk for at aftale nærmere om den specifikke reklamation.

Forbehold

Vi tager hos ziito.dk forbehold for trykfejl, prisændringer og lagerstyringsfejl.