Garderobe inspiration

Du kan let indrette en holdbar og moderne garderobe, der ser inspirerende ud og gør meget mere end at opbevare. Hos Ziito finder du det perfekte inventar til en traditionel garderobeløsning eller walk-in-closet. Ved at kombinere tøjstativer, reolsystemer og garderobestænger, kan du samle den perfekte garderobe med alle de hylder, stænger, kroge m.m., du har behov for. Og så kan du tilmed gøre det i råt nordisk design.


Stålsat af natur


Hos Ziito henter vi inspiration i de majestætiske nordiske skove. Her vokser det prægtige fyrretræ, som vi omdanner til flotte hylder, der behandles med en linolie uden kemikalier. Træet placeres herefter på galvaniseret stål, hvilket kombinerer det elegante træ med det mere rå industrielle look. Resultatet er unikt design, der ikke bare står distancen mod tidens tand i kraft af høj kvalitet, men tilmed
får ekstra charme, når naturligt slid bliver en del af det rå udtryk.


Garderobestang til dit behov

Når vi taler om garderobeindretning, kommer vi ikke uden om garderobestænger.
Her tilbyder vi både en løsning til vægmontering og en løsning på hjul.
Garderobestang på væg. Den vægmonterede garderobestang tilbyder et kraftigt fikspunkt, hvor tøjet kan hænge frit fremme. Da materialet er i galvaniseret stål, og altså ikke det blødere aluminium, man ofte ser i andre garderobeløsninger, er du garanteret en løsning, som kan tåle, du hænger meget tøj på den. Husk at stængerne fås i flere farvenuancer, hvis du ønsker en særlig kontrast til væggens farve.

 

Garderobestativ på hjul

Det mobile garderobestativ er naturligvis også udført i industriel holdbarhed, hvor de stærke stålrør er tilsat robuste møbelhjul. Det gør det let at rokere i garderoben og eksperimentere med at flytte på stativet, bænke, spejle og meget mere.
Stativerne fås også med flotte træhylder, der er velegnede til sko- og hattehylde.
Find den type garderobestang du mangler til entréen, soveværelset eller butikken. Kontakt os for særlige ønsker eller klik dig ind på produktet her i webshoppen for at se mål, materialer m.m.