trustpilot

Super kvalitet, super service 👍🏻 Absolut et perfekt sted at handle og varene er i topkvalitet. Ydermere har jeg fået en virkelig super god service samt en hurtig levering. Vil klart opfordre andre til at handle hos Ziito

Marianne

trustpilot

Det var en supergod og superdejlig …
Det var en supergod og superdejlig oplevelse at handle online hos Ziito. Hurtig og effektiv ekspedition:-) Og sĂĄ har jeg oplevet en supergod behandling ved telefonisk henvendelse til Ziito. Tak for det.

Carsten Larsen

trustpilot

Super service Hurtig levering, og svarede med det samme på mail da jeg havde spørgsmål til min ordre, og det var udenfor åbningstid - alt i alt super service! Og super lækre stativer!! :)

Lena

Skab personlighed i dit hjem med en Industriel hylde.

Hylder er som skabt til opbevaring i mindre rum og lejligheder. Hylder fås i alverdens afskygninger og er både praktiske og flotte i det moderne hjem. Ved at vælge en hylde udnytter du vægpladensen til fulde. Hvad enten du har brug for plads til dit overtøj i entreen, til dine studiebøger på værelset eller til en personlig hylde med billeder af dine nærmeste.

Ziito Hylde

Hylderne fra Ziito er lavet af nøje udvalg kvalitets træ fra svenske skove. Træet bliver behandlet med linolie, som er en naturlig olie - fri for kemi. Olien giver træet styrke og glød. Fordelene ved linolie er mange - du kan bl.a altid givet træet en omgang olie og den vil herefter være som ny. Træet kommer i tre farver, nemlig i lys, let brændt og sort. Vi har fokus på styrke i vores designs, så hvad end du skal bruge din hylde i dit køkken eller på badeværelset er Ziito Hylder det rigtige valg. Hylderne er designet i en industriel stil - men er også industrilelle i deres udførelse, der er tale om et design som holder i mange år ud i fremtiden.

 

 

ziito-hylde

Hylde til alle rum

Træhylden fra Ziito kan bruges til et væld af formål. Som pyntehylde i din stue eller som krydderiopbevaring i dit køkken. Man vælger også at afskaffe de klassiske overskabe og i stedet indrette køknet med hylder. Ved at bruge hylder skaber du overblik og give køknet et lettere udtryk. Med sit industrielle look passer den perfekt i det moderne hjem.

Billedehylde er noget mange benytter i hjemmet. En gallerihylde i stuen er en perfekt møde at sikre et personligt præg på boligindretningen. Hylder fra Ziito kommer i tre forskellige længe; 50, 100 og 150cm - så lige meget om du har en lille eller stor familie du gerne vil vise frem til din gallerihylde, så har Ziito den rette størrelse

Boghylde er også en oplagt mulighed for din træhylde. Mange vælger at indrette sig med en hylde til bøger, enten på kontoret eller i entreen. Vores hylders design gør at de kan holde til utrolig stor vægt og er derfor det rette valg til din kommede boghylde.

 

eldr-shelf

Railhang Hylde - mødet mellem hylde og bøjlestang

Hylder til entré. Alle kender det, entreen er et stort rod af jakker, tasker, handser og halstrøklæder. Det syntes vi skal være et overstået kapitel. Men en Railhang Hylde fra Ziito kan du genskabe roen i din entré. Vi har skabt en hylde, men bøjlestang monteret under. På den måde kan du have al dit overtøj hængende - imens alt tilbehøret kan ligge på hylden ovenover. Ved at vælge en hylde, slipper du for at optage gulvplads og du kan derfor maksimere udnyttelsen af pladsen.

Hos Ziito er vi fortalere for minimalisme og Railhang hylde er et godt eksempel på dette. Ved at samle flere funktioner i én, er du sikret en simple og minimal løsning til dit entremøbel. Mange vælger ligeledes at bruge stativet som garderobestativ i lejligheder, hvor pladsen er trang. Ved at tilføje en hylde over stativet, kan pladsen optimeres.

railhang-hylde