Danmarks største udvalg af tøjstativer

Ziito ApS blev stiftet i 2014 af tre brødre: Simon, Jonas og Daniel. Virksomheden er bygget på baggrund af vores fællesværdier indenfor bæredygtighed, æstetik og nysgerrighed omkring materialer. Vi har over tid bevæget os mod den cirkulære økonomi. Det giver ekstra energi at kæmpe for en god sag.

Vi er et team der er klar til at gøre hvad som helst for at få skabt en bæredygtig omstilling i europa.  

Nedenfor finder du nogle af de mærkesager som driver os.

ziito mærkesager

MÆRKESAGER


DET HER DRIVER OS

 


Mærkesag #1

GENBRUGE TRÆ FRA INDUSTRI OG RESSOURCE-CENTRE

 


Mærkesag #2

PLANTET TRÆER SIDEN 2019

 


Mærkesag #3

ANSÆTTER FOLK UDENFOR ARBEJDSMARKEDET OG ARBEJDER MOD DISTRIBUEREDE SOCIAL ØKONOMISK PRODUKTIONER

 


Mærkesag #4

NEJ TIL BLACK FRIDAY // REDUKTION AF PLASTIK //STÆRKE MATERIALER//10 ÅRS GARANTI

 


HVOR LANGT ER VI NÅET?

HER ER VI NÅET TIL PÅ 6 ÅR


Filosofi
Vi tror på en fremtid hvor den vestlige befolkning lever efter ideer om zero-waste, minimal living og bæredygtighed.
Vi vil gerne være med til at skabe denne fremtid, hvilket vi gør igennem vores designs, de samarbejder som vi indgår og de guides vi deler her på sitet.
 
Mission
Ziito vil gøre det let for vores kunder at leve bæredygtigt og simpelt.
Hos Ziito hjælper vi med nye bæredygtige begyndelser, om det er en ny butik, en ny bolig eller en ny virksomhed.
Vi hjælper med bæredygtige begyndelser, cirkulære opbygninger og holde (øko-)systemerne igang.
 
Vision
  • Ziito er stedet for at finde bæredygtige møbler.
  • Folk der vil være grønne, skal blive en del af vores virksomhed.
  • Ziito bliver verdenscenter for cirkulære modeller inden for design- og materialeudvikling.
  • Vores medarbejdere skal være godhjertet og klar til at kæmpe for en sag.
  • Vi sætter vores relationer højt, både internt og eksternt.
 
Håndlavet designs hos Ziito.
Alle vores designs er håndlavet i vores workshop i Fredericia. Vi påmonterer alting, skær selv rør og gevind og påfører selv linolien, som vi også selv har været med til at udvikle. Det gør at vi har god forståelse af vores produkter. Vi bruger fyrretræ til vores designs, da det er en nordisk træsort, som vokser hurtigere end både eg, ask og bøg. Vi er stolte over at kunne tilbyde 10 års garanti på vores produkter. Vi anbefaler vores kunder at håndtere Ziito produkter med respekt og aldrig smide vores materialer ud, da vi gerne tager dem tilbage og genbruger dem til nye designs. Derfor er selvfølgelig også altid klar til at reparere eller finde løsninger for at få vores produkter til at leve længst muligt. Vi er konstant på jagt efter måder at optimere vores strukturer, såsom indpakning, logistik og materialer til at blive så bæredygtige som muligt. Her er vi heller ikke bange for at udfordre vores leverandører og samarbejdspartnere til at udvikle sig i samme retning.
 
VORES TEAM
Vi er ikke bare en virksomhed, vi er en flok mennesker som sameksistere om målet til at gøre Danmark til det førende land indenfor bæredygtighed og cirkulær økonomi. I vores sameksistens sørger vi for at vi ikke spilder ressourcer, dette sker ved at spise vegetarisk (mest vegansk) og komme så tæt på zero-waste som muligt. Vi laver mad sammen hver dag og vægter sammenhold og medmenneskelighed højt. Vi tror på at kernen i en bæredygtig fremtid ligger i at skabe en god ånd, som alle vi i Ziito og alle vores personlige og forretningsmæssige relationer har lyst til at leve i.
Fra vores lager og kontor i Fredericia og Odense servicerer vi dagligt både private og erhvervskunder. Kundeservice ligger i vores dna og vi står altid klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi er stolte af den feedback vores kundeservice modtager og tør godt prale med den - se Trustpilot, Facebook og Google Reviews