HVOR LANGT ER VI NÅET?

MÆRKESAGER RESULTATER

HER ER VI NÅET TIL PÅ 6 ÅR


De første 2 tons genbrugstræ er landet

Vi har udviklet vores genbrugskoncept over de sidste 2 år og er stolte over at have fået sat de første to containere på to danske genbrugspladser. Vores ambition er at få sat containere på yderligere fem genbrugspladser i 2021 og forøge vores træ-genanvendelse til 50 ton genanvendt træ i 2021.

Accelererer plantningen af træer i Danmark og Europa

Vi har plantet 1200 træer indtil nu, som har været baseret på at vi planter træer udfra vores salg. I 2021 ønsker vi at blive mere aktive i forøgelsen, udvidelsen og fredningen af skov i Danmark.

Socio-økonomiske produktioner

Vi er på vej mod at skabe en distribueret produktion, som skal være drevet af socio økonomiske værksteder landet over. Vi har allerede indgået flere samarbejder med kommuner for at introducere vores genbrugstræ-projekt og er i den sammenhæng kommet i kontakt med lokale socio-økonomiske produktioner og værksteder. Vores ambition er at have de første partnerskaber i gang i løbet af det første halvår 2021.

Co2 reduktion i 2021

Vores fokus er at Ziitos materialer bliver produceret så lokalt som muligt. I 2021 vil vi kæmpe for at kunne bruge større mængder af genanvendte materialer i vores produktion, hvilke kommer fra lokale og national genbrugsstationer og industrier. Dette vil skære over 80 procent af vores CO2 udledninger - både direkte udledninger og indirekte udledninger.