modemesse

BRUG FOR INVENTAR TIL DIN KOMMENDE MESSE ELLER MESSESTAND?

Messeudlejning


Gennem årene har Ziito lejet messeinventar ud til store og små messer. Hvad end det er 50 stativer til en mindre lokal messe, eller 1000 stativer flere gange årligt, til messer som Jacket Required og CIFF - så kan vi være behjælpelige. Vi står altid klar til at give dig et tilbud eller tilbyde sparring ift messeudstyr.

Vores messeudstyr spænder over tøjstativer, reoler, spejle, borde og bænke. Til større messer og events tilbyder vi at lave skræddersyede inventarløsninger, som passer præcis til dine behov. Om det er tøjstativer som skal være ekstra høje til din bryllupsmesse eller et spejl som skal kortes af til din børnetøjsmesse - så kan Ziito levere varen.  

Vi har stor fokus på messelogistik. Alt skal forløbe optimalt og vi sikrer altid at alle aftaler og tidsplaner bliver overholdt. Vi kan tilbyde alt fra planlægning af din messestand eller messe, til opsætning og nedtagning af messeudstyr - både i ind og udland.

"Vi sætter en stor ære i at levere de rigtige varer til den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt. Tiden er ofte knap når vi arbejder med messer, så derfor er planlægning altafgørende for os"

Jonas Oxholm, CEO Ziito

Vi leverer løbende til messer, events, konferencer og kongresser i Danmark, Sverige, Tyskland og England. Nedenfor kan ses eksempler på større opgaver, hvor Ziito har leveret messeudstyr og inventar. Du kan se flere af vores tidligere projekter her: PROJECTS

JACKET REQUIRED - Herretøjsmodemesse London

“Til Jacket Required leverer Ziito to gange årligt 1000 tøjstativer og reoler, som dækker hele messen. Jacket Reuired er en eksklusiv herretøjsmesse, for udvalgte internationale brands. Messen bliver afholdt på The Old Truman Brewery, som sætter scenen for hele messen.
Jacket Required fandt i samråd med Ziito den optimale løsning på deres speciallavede stativer, som kan tilfredsstille deres brede publikum. “

CIFF, MODEMESSE KØBENHAVN

“CIFF, Copenhagen international Fashion Fair er en anden af vores større kunder. CIFF er blandt Europas største og ældste modemesser. CIFF har ry for at være en af de mest nyskabende og dynamiske messer på både herre- og dametøjsscenen. Ligesom Jacket Required lejer CIFF stativer af Ziito to gange årligt. CIFF lejer stativer fra vores sorte kollektion, kaldet Aske - som består af sort stål og sort olieret fyrretræ. Ziito står for al logistik i forbindelse med udlejning, herunder transport, opsætning og nedtagning.”

Skulle du få brug for vores viden inden for messenudstyrsområdet, uden at skulle leje fra Ziito, er vi selvfølgelig altid klar med gode råd og tips.

Kontakt os på
info@ziito.dk
70707949
ziito.dk