flower-left

ZIITO SØGER

flower-right

SoMe-PRAKTIKANT SØGES


OPGAVER:

Opdatering af sociale kanaler
On-/offpage SEO
Billede- og videoredigering
Segmentering og analysering af målgrupper
Facebook og Google annoncering
Linkbuilding
Nyhedsbreve
Pressemeddelser


Periode: 3-6 måneder. Praktikforløbet er ulønnet.

Vi er fleksible i forhold til dit studie. Stillingen er derfor på 37 timer med plads til du kan deltage i studieaktiviteter og eksamener ved siden af praktikforløbet.


Hvem er Ziito?

Ziito producerer og sælger inventar til private, messer og butikker via E-Commerce. Vi har på få år etableret os i en række europæiske lande - men det stopper ikke her - Vi vil være markedsleder af kvalitets inventar til butikker og messer i hele europa. Til at nå den position har vi brug for de bedste hoveder inden for social media og e-commerce.

Jonas Oxholm
CEO Ziito

Vi søger

Hvem er du?

1 Sorry, your browser does not support inline SVG.

KVALIFIKATIONER

Vi søger pratikanter som er uddannet indenfor markedsføring, kommunikation eller lign. Du skal have lyst til at arbejde med social media og SEO. Vi har internt i virksomheden stor viden om emnerne, så vi vil løbende lære dig op.

2 Sorry, your browser does not support inline SVG.

PERSONLIGHED

Vi er et ungt og dedikeret team hos Ziito. Hvor vidt du også er ung, spiller ingen rolle - men vi forventer at du er dedikeret som os. Vi vægter sammenholdet højt og alles meninger bliver hørt.

3 Sorry, your browser does not support inline SVG.

ERFARING

Hvor vidt du skal i praktik som en del af din uddannelse eller allerede er uddannet, men mangler et pratikforløb er underordnet. Vi vil løbende uddanne dig, så erfaring er mindre vigtigt - så længe den teoretiske viden er på plads.

For mere info, kontakt Jonas Oxholm

Tlf.: 42494739
Email: jos@ziito.dk
Web: www.Ziito.dk