Design dit ZIITO design

Du kan få både stativer, spejle og bænke lige efter dine mål og behov.


Vælg hvordan du vil designe

Snak med vores team
om en god løsning

Vi tager en snak i telefonen eller på et zoom møde.

Book møde ved at trykke på linket.

Til mødet snakker vi om:

  1. Dine ideer og behov
  2. Forskellige muligheder og løsninger
  3. Du får tilsendt et uforpligtende tilbud indenfor 1 time.

Send os en
tegning på email

  • Du kan sende os dit helt personlige design, som passer til din smag og bolig. Husk at sætte mål på - så vil vi gøre alt hvad vi kan for at skabe din løsning.
  • ELLER du kan bruge en af vores designs som inspiration. Nogle kunder skriver at de gerne vil have et design i andre mål. Andre vil gerne have en ekstra hylde på, påmonteret et spejle eller kasser. HUSK: Vores spejle og bænke kan også laves i special mål.
    Du modtager et uforpligtende tilbud indenfor en dag.

1. TEGNING MED MÅL

Du sender tegning eller vi laver en tegning sammen

2. Bedste løsning

Når du modtager tilbuddet fra os og skal blot godkende pris og design - så går vi igang med at producere dit stativ.

3. opsætning af design

Efter 3-6 hverdage modtager du dit nye stativ. Lige klar til at samle. Vi har allerede monteret de fleste dele, så opsætningen går som en leg.

garderobe-stativ-priseksempel
sko-reol-priseksempel
kasse-priseksempel
3m-hgarderobestativ-priseksempel
spejl-priseksempel

HVAD SIGER ANDRE KUNDER OM OS?

stativ-med-hylde-1
stativ-med-hylde-2
stativ-med-hylde-3
garderobe-1
garderobe-2
sko-reol
tojstativ-1
tojstativ-2
tojstativ-3

Et møbel lige efter dine ønsker og mål!

Hos ziito.dk har du mulighed for at få bygget tøjstativer og møbler lige efter dine specifikke mål og ønsker. Da vi producerer alle produkter på vores eget værksted i Danmark, har vi mulighed for at tilbyde special-løsninger, som ikke findes på vores webshop. Det eneste vi har brug for er en simple tegning, med lidt mål. Du er også velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan snakke om dine ideer. Vi har lavet specialløsninger de sidste 5 år, så vi har helt sikkert et in-put til dit kommende projekt.

Vi har stor erfarning med specialløsninger, især indenfor butiksindretning og walk-in løsninger. Gennem årene har vi været med til at indrette over 100 tøjbutikker og et utal af private walk-ins, vi har derfor en vis erfaring, som vi vil elske at bruge på dit næste projekt. Intet projekt er for småt eller stor. Så selv hvis du skal bruge ét enkelt jernrør, så hjælper vi gerne.

Tøjstativ med plads til både skjorter og kjoler
Mange kunder ønsker et tøjstativ som både kan rumme t-shirt, skjorter, men også de lange kjoler og frakker. Derfor har vi gennem tiden lavet en del tøjstativer af typen Dress, hvor stativet er inddelt i to sektioner; nemlig én til skjorter i to niveauer og én til kjoler som er i fuld højde. Du kan se eksempler til vores Dress stativ nedenfor. Ønsker du et ligende stativ, skal du blot kontakte os med dine ønsker om design og mål.

Tøjstativ med skohylde
Mange af vores tøjstativer og reoler er født med hylder til sko eller accessories, men der er altid mulighed for at tilføje flere eller færre hylder. Hvis du har købt et tøjstativ uden hylder, er det desuden altid muligt at tilkøbe en hylde på et senere tidspunkt. På den måde kan du customize vores stativer, i takt med at behovet opstår.

Tøjstativ med kasse Kasser til opbevaring er et stort hit bland vores kunder - men det er også muligt at montere vores kasser på tøjstativer. Har du fx brug for opbevaring til dine strømper eller undertøj, så er en fastmonteret trakæsse ideel til opgaven. Kasser kommer i mål, så de passer til dit stativ og sætte nemt på med to unbrako skruer som medfølger kassen.

Materialer
Se tidligere projekter her For at få en ide om hvad vi kan lave af specialløsninger, finder du nedenfor en række af vores tidligere projekter - men lad dig endelig ikke begrænse af det. Slip fantasien løs og kontakt os for en pris.