Mærkesag #3

SOCIALT ANSVAR

ANSÆTTER FOLK UDENFOR ARBEJDSMARKEDET OG ARBEJDER MOD EN DISTRIBUERET SOCIAL ØKONOMISK PRODUKTION


Vi har ansat syriske flygtninge

I Ziito har vi været så heldig at få Mohammad ansat tidligt på vores rejse. Mohammed sørger hver dag for at lageret står snor-lige. Mohammad er syrisk flygtning og kom ind i vores virksomhed i 2016 og siden er socialt ansvar blevet en af vores mærkesager. Så da vi skulle ansætte nummer to på lageret blev det Mohammad, som ansatte en syrisk bekendt, som også er flygtning, nemlig Yousef. Mohammeds sprog begyndte med termer om fittings og rør, hvilket Yousef også er ved at lære. Hos Ziito tror vi på at alle skal have en chance og vi bruger gerne ekstra tid, på fx at oplærer vores syriske ansatte i dansk.

Vi har stor respekt for børnefamiliers velvære

Alle i Ziito er forældre og vi er ikke bange for at sige at vi sætter familien først. Vi værner om vores hjem og ønsker at være tilstedeværende i vores liv, hvilket vi tror på i sidste ende bringer nærvær til både vores kunder og forretningsmæssige partnerskaber.

Hjælper folk som er på vej ind eller tilbage på arbejdsmarkedet

Siden 2014 har Ziito haft 6 praktikanter og 3 flexjobbbere, som i kortere og længere tid har været en del af vores team - ofte har et ophold hos os ledt til ansættelser i andre virksomheder, hvilket vi er stolte over.
Vi arbejder for tiden på at udvide denne del af vores virksomhed og er i dialog med flere socio økonomiske produktionsfirmaer for at se om vi kan distribuere dele af vores produktion.