tojbutiks-indretning

BRUG FOR HJÆLP?

Lad os indrette din tøjbutik!


Gennem de seneste 6 år har vi indrettet et hav af tøjbutikker i hele europa. Ja, det er nærmest blevet vores spidskompetence. Med butiksinventar fra Ziito får du en personlig stil med kant - du skiller dig ud i mængden af generiske tøjbutikker.

Vi kan hjælpe med både store og små projekter, så hvad end du skal bruge et enkelt stativ eller have inventar til hele din kommende butik, kan vi hjælpe dig. Vi har et stort standard sortiment, men laver også gerne løsninger på specialmål, som passer til dine behov.

"Vores mål er at tilbyde vores kunder en komplet indretning af deres tøjbutik - alt lige fra planlægning, indretning og opsætning. Vores sortiment indeholde både tøjstativer, reoler, borde og bænke - alt hvad du skal bruge til dit kommende projekt"

Jonas Oxholm, CEO Ziito

signature

Tøjstativer
På vores webshop kan du se vores store udvalg af tøjstativer til tøjbutikker. Vi har alt indenfor fritstående og vægmonteret stativer - med og uden hjul. Ved at vælge tøjstativer med hjul sikre du stor fleksibilitet i din butiksindretning. Du kan ligeledes bruge rulle-stativerne som gadestativer til at fremvise kollektioner foran din kommende butik. Alle stativer er lavet af stærke stål rør, som er kombineret med træhylder i certificeret svensk fyrretræ - det bedste træ vi har kunne opstøve.  

Vores Wall 2 og Wall 3 stativer er vægmonterede tøjstativer, som kan indrettes efter dine behov. De fåes som bøjlestænger, som kombineret bøjlestang og hylde og med en hel hyldevæg. Wall stativner kan sammensættes, så de passer til lige netop din tøjbutik. Da wall stativerne er opdelt i sektioner, kan du indrette butikken efter dine behov - hvad end du har brug for meget bøjleplads eller hyldeplads. Systemet kan løbende modificeres, i takt med at dine behov ændre sig.

Vi tlbyder også at producere stativer og inventar efter dine mål og ønsker. Så har du en ide til en specifik farvekombination eller design - eller skal du bruge et stativ på specialmål, så kontakt os for tilbud.

Du kan kontakte os på:
Email: info@ziito.dk
Tlf.: 89806717


Borde & Bænke
Ziito producerer borde og bænke af overskudstræ fra træindustrien - træ som normalt bliver brugt i træpille-industrien, hvor det bliver afbrændt. Vi har taget dette resttræ og givet det nyt liv i vores møbler! Stellet til Ziitos borde og bænke er specialfremstilliget i industrielt look. Træets overflade bliver behandlet med linolie, som giver træet styrke og en robust overflade, som tåler at blive brugt. Både bord og bænk kan bruges som display af din kollektion i butikken.

Butiksindretning med unik inventar
Butiksindretning spiller en afgørende rolle, når du vil differentiere din butik fra konkurrenterne og skabe en atmosfære, hvor dine kunder føler sig godt tilpas og inspirerede til køb. Og hvilken bedre måde end ved at inddrage flot butiksinventar i tidløse materialer, der skaber flotte kontraster og fremhæver butikkens varer.


Butiksinventar med personlighed
Hos Ziito producerer vi reoler, borde, bænke, stativer, hylder, tavler, spejle m.m. – alt sammen udformet med rå stålmaterialer og naturens flotteste træ fra vores unikke nordiske skove. Kombinationen af netop stål og træ giver et enestående udtryk, der på den ene side har tydelige referencer til industrielle møbler, og på den anden side udtrykker noget helt naturligt takket være det stilrene træ, der behandles med naturlige olier for at give det så autentisk en følelse som muligt. Det tydelige resultat er stativer, borde, bænke etc., hvis design alene kan bære deres tilstedeværelse i butikken, ligesom de naturligvis skaber en helt unik ramme om de varer, der placeres på butiksinventaret. Hvad end det er luksuriøse smykker, modetøj, delikatesser i en specialforretning eller noget helt fjerde, fremhæver det unikke design produktet, og skaber en udefinerbar stemning mellem pæn og industriel indretning. Det gør designet perfekt til livsstilsbutikkerne. Her finder du de tøjbutikker vi har leveret inventar til.


Gør din butiksindretning praktisk
Ville det ikke være praktisk, hvis du kunne indrette din butik og fremhæve særlige produkter, når efterspørgslen er størst? Det synes vi. Og derfor har vi tænkt dine behov til moderne butiksindretning ind i designet. Vi tilbyder både reoler og tøjstativer med og uden hjul. Det gør det nemt at rokere inventaret og f.eks.
opstille kampagneområde med udvalgte varer i fokus. Da du samtidig kan flytte rundt på hylderne, får du alle muligheder for at udnytte interiørets fleksibilitet og
skabe den butiksindretning, du drømmer om. Husk derudover at produkterne er skabt med stærkt galvaniseret stål, og altså ikke det bløde aluminium,
man ofte ser. Du kan derfor stole på stabiliteten – selv når du hænger bøjler med tungt tøj på stativerne eller pakker reoler og borde med tungere varer. Kvaliteten er høj, og de hårdføre materialer sikrer butiksinventar, hvor du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt konstruktionen holder.

tojbutik-mendoza-1

Tøjbutik Mendoza, London

Til tøjbutikken Mendoza i London, har Ziito leveret tøjstativer i galvaniseret stål med træpladen Eldr, som har et brændt brunt ydre. Det færdige resultat skaber et flot, eksklusivt og simpelt look til butikken.

tojbutik-mendoza-2

Tøjbutik Mendoza, London

Mendoza henvendte sig til Ziito for at få løst opgaven om at skabe en stilrent, stærkt look til deres flagskibs tøjbutik i London. Mendozas kollektion af herretøj er inspireret af 60'erne og 70'erne klassiske engelske gentleman stil.

tojbutik-mendoza-3

Tøjbutik Mendoza, London

Mendoza kan findes her:
Unit 23
Portobello Green Arcade
281 Portobello Road
W10 5TZ London

tojbutik-sebtohouse-1

Tøjbutik SebtoHouse, Fredericia

Til den nyopstartede tøjbutik i Fredericia har Ziito leveret tøjstativer, hylder, borde, diske og bundstykker. Ziito var med i fra start og gennem tæt samarbejde med Sebtohouse's ejer fik vi skabt præcist det udtryk der var ønsket.

tojbutik-sebtohouse-2

Tøjbutik SebtoHouse, Fredericia

Sebtohouse er et univers af mode, interiør og brugskunst samlet under et tag. Sebtohouse vil inspirere og nytænke, og med løbende leveringer hele året, vil vi altid være fyldt med nyeste trends inden for tøj, sko, interiør og brugskunst.

tojbutik-sebtohouse-3

Tøjbutik SebtoHouse, Fredericia

Tøjbutikken kan findes her:
SEBTOHOUSE APS
Vejlevej 91
7000 Fredericia

tojbutik-vang-1

Tøjbutik Vang, Værløse

Til tøjbutikken Vang i Værløse har vi leveret en række forskellige tøjstativer. Vang havde brug for skræddersyede inventarløsninger, som bl.a tæller en tøjstativer, hylder og displayborde

tojbutik-vang-2

Tøjbutik Vang, Værløse

Ovenfor ses en skræddersyet inventarløsning til tøjbutik. Løsningen giver mulighed for både bøjleplads og aflægningsplads på træhylder. Derudover er det også lavet displayborde i to lag, som maksimere udstillingspladsen

tojbutik-vang-3

Tøjbutik Vang, Værløse

Tøbutikken Vang findes her:
VANG
Bymidten 55
3500 Værløse

ziito-shelf

Ziito Shelf

Industriel reol fra Ziito. Med sin stål-ramme og træhylder i svensk fyrre, er reolen skabt til at holde - også mange år ud i fremtiden. Reolen kan ses her

ziito-tojstativ

Ziito Tøjstativ

Det klassiske tøjstativ i vandrør fra Ziito. Tøjstativet som startede det hele og så stadigt er en sikker vinder. Det enkelte stativ kan ses her

ziito-wood-double

Den opdaterede udgave af Ziito tøjstativ - nu med hylder i top og bund. Træhylderne sikre optimal udnyttelse af pladsen, således at tøjstativet både kan rumme sko, tøj og accessories. Ziito Double Shelf kan ses her

tojbutik-boblutetia-1

Tøjbuik BOB & LUTETIA, Amager

Tøjbutikken Bob & Lutetia er en skøn blanding af vintage og luksussecondhand til kvinder og økologisk baristakaffe to go☕️

tojbutik-boblutetia-2

Tøjbuik BOB & LUTETIA, Amager

Til at indrette deres lækre lokale vintage-butik på Amager, har butikken valgt et mix mellem væghængte og fritstående tøjstativer. Det rå og industrielle look passer perfekt til butikkens stilrene genbrugstøj.

tojbutik-boblutetia-3

Tøjbuik BOB & LUTETIA, Amager

Tøjbutikken BOB & LUTETIA findes her:
BOB & LUTETIA
Amagerbrogade 161
2300 København

erdemhogm-1

ERDEM x H&M , København

Til PR bureauet WeDoAgency har vi leveret tøjstativer til deres influencer-middag i forbindelse med lancering af H&M's seneste collab, med designeren Erdem

erdemhogm-2

ERDEM x H&M , København

Erdem x H&M afspejler og genfortolker designtemaerne fra nogle af Erdems mest berømte kollektioner, og eksperimenterer med print, materialer og den faglige dygtighed, der kendetegner Erdems design.

erdemhogm-3

ERDEM x H&M , København

Erdem Moralioglu er en anerkendt kanadisk/tyrkisk designer, som er kendt for at eksperimenter med tekstiler, print og gedigent håndværk.

tojbutik-miami-1

Tøjbutik Miami, Fredericia

Daniel Dam, Souschef Miami udtaler:

"Vores samarbejde med Ziito startede da vi skulle have nye inventar til butikken. De var meget arrangeret fra starten af, hvor de var opsat på at finde de rigtige modeller som passede ind og gav det rigtig udtryk til vores butik.

Vi har følte os trygge hele vejen i gennem processen, for de gav ikke det sidste håndtryk før det hele stod færdig og klar, og vi var tilfredse. Det er ikke sidste gang vi har samarbejdet med de drenge. Vi vil til hver en tid anbefale ziito, profesionelle og kreative hele vejen i gennem."

tojbutik-miami-2

Tøjbutik Miami, Fredericia

Miami er en tøjbutik med tøj til mænd i alle aldre som ligger i Frederica midtby. Ejeren Ole er ekspert i at give råd til den moderne mand både i forhold til stil og pasform.

MIAMI forhandler forskellige brands og har altid et stort udvalg af jeans. Derudover sælger de også både sko, t-shirts og sweatre til mænd.

Miami har i 2017 lagt deres butik sammen med tøjeksperten, så der nu kan fås tøj både til hverdag og begivenheder under samme tag med samme service og viden fra teamet.

tojbutik-miami-3

Tøbutik Miami, Fredericia

tojbutik-hush-1

Tøjbutik Hush, London

Hush har til deres to butikker i London valgt at indrette sig med stativer fra Ziito. Tøjtativerne er et mix at klassiske tøjstativer i vandrør og stativer på hjul, med træhylder.

tojbutik-hush-2

Tøjbutik Hush, London

HUSH er et tøjmærke rettet mod kvinder i alle aldre, der kan lide mode og som ønsker at se godt ud - men ikke ønsker at bruge formuer på det. Kvinder som ønsker at være komfortable, men ikke på bekostning af deres stil.

tojbutik-hush-3

Tøjbutik Hush, London

Tøjbutikken findes her:
Hush
141 Ebury street, belgravia  
SW1W 9QP London

PLANLÆG DIT INDKØB AF BUTIKSINVENTAR (2021 GUIDE)

Det at åbne tøjbutik er en drøm for mange, men inden du giver dig i kast med projektet, er det en god ide at lægge en plan for hvorledes du vil indrette din butik.

 

Hvorfor skal du lægge en grundig plan for lige netop indretningen?

 

En veldesignet tøjbutik, beliggende på den rette lokation, kan betyde knald eller fald for din fremtidige succes. Er butikken indrettet, så kunden føler sig tilpas, inspirettet og nemt kan finde den ønskede varer - ja, så er sandsynligheden for et salg også MEGET større. Din indretning er også med til at kommunikerer dit brand og dine værdiere og kan derfor være med til at tiltrække det rette kundesegment. Hvis du har ambitioner om at udvide og starte en kæde - så er indretningen også uhyre vigtig ift genkendelighed.

 

Ved at lægge en præcis plan for din butiksindretning, kan du også spare tid og penge. Ved at opstille et budget og en tidsplan for projektet, er du sikret at økonomien ikke skrider og du ender ud med et for dyrt indretningsprojekt. Det giver dig desuden en ide om hvilke leverandør du kan vælge, udfra dit budget.

 

1. BUTIKSINDRETNING - PLANLÆGNING AF DIN BUTIK

Butiksindretning handler ikke alene om alt det praktiske, såsom tøjstativer, reoler, belysning og en disk. Du skal også tænke i shoppingoplevelse for dine kunder. Hvordan oplever de din butik, når de træder ind af døren? Kan de hurtigt afkode dit brand og sortiment? Og hvordan sikre du mersalg og at kunden får set mest muligt af dit design?

Her kan du fx finde stor inspiration hos diverse supermarkeder. Har du fx tænkt over at mælken, som du altid skal have, er placeret i det fjernest hjørne - så du ALTID skal hele butikken igennem. Snedigt ik - så den måde kan du impulskøbe hele vejen ned til kølediske og tilbage til kassen. Du kan overveje drage fordel af den strategi i din tøjbutik, når du planlægger butiksindretningen.

 

Et studie fra Retailminded viser at de fleste kunder søger mod højre, når de kommer ind i din butik. Det kan du også bruge i din planlægning, så du viser bestellers eller aktuelle tilbud, til højre for din indgang. Apropos indgang, så skal du altid sørge for at holde den fri for tøjstativer og varer, så kunden kommer ind i et åbent og indbydende rum

 

Husk at tænke funktionalitet ind i din indretning af tøjbutikken. Som du ved, er erhvervslokaler i attraktive områder dyre og du skal derfor udnytte hver en kvadratmeter. Her kan du med fordel tænke i fleksibiltet, som fx dette reolsystem, hvor du frit kan kombinere hylder og bøjle plads. På den måde kan du løbende skifte ud i din indretning, uden at det skal tage mere en 10 min.

 

Du skal også sikre at din indretning er meget logisk, så kunden hurtigt og nemt kan finde den varer de er på udkig efter.

 

Belysning er en ofte overset faktor, når du skal indrette din tøjbutik. Lys er med til at sætte en stemning og fremhæve udvalgte produkter. Lys kan bruges til at skabe en hyggelig varme eller et mere skarpt og moderne indtryk.

 

2. BUDGET - VÆR REALISTIK

Når du har gjort dig tanker om indretningen af din kommende tøjbutik, er det tid til at kigge på budgettet. Her er regl nr ét at du skal være realistisk - ellers kan et budget være ligemeget. Når du i din planlægning af butiksindretningen har fundet de vigtigste punkter, så hold dig til dem - også i bugettet. Lad dig ikke friste af unødvendigt inventar, som en smart sælger forsøger at prakke dig på!

 

Pss: hos Ziito.dk er vi hverken smart eller interesseret i at sælge dig unødvendigt inventar.  Hvis du opererer med et realtivt lille budget er tricket; keep it simple. Invester i få og fleksible løsninger - og ikke mindst butiksinventar som kan holde til at blive brugt!

 

3. FIND EN EKSPERT - OVERVEJ AT OVERDRAGT OPGAVEN.

Det at indrette en tøjbutik, er ikke det samme som at indrette dit private hjem. Her er mere på spil! Derfor anbefaler vi at du snakker med en person, som har erfaring med at indrette tøjbutikker. Det kunne fx være en af vores dygtige folk fra Ziito. Med mere end 5 års erfaring og over 100 butiks-projeker bag os, ved vi en ting eller to om at indrette tøjbutikker. For når det kommer til indretning, er det ikke nok bare at finde din smag og stil. Der skal også tænkes kundeflow, mersalg og zoneopdeling ind.

 

4. INDKØB AF BUTIKSINVENTAR

Når du har planlagt din indretning, lagt et budget og snakke med en butiksindretningsekspert, er det tid til at købe dit kommende butiksinventar. Her vil vi råde dig til at finde en pålidelig og konkurrencedygtig leverandør, som kan sikre dig gode produkter til en fair pris. Hos Ziito har vi en lang række produkter indenfor kategorien butiksinventar, det tæller bl.a. tøjstativer i vandrør, reoler, træhylder, bænke, spejle og bøjler. Vi har desuden mulighed for at lave alle produkter, på specialmål, så de passer præcist til din butik.

 

Har du fået mod til at starte din egen tøjbutik, kan vi anbelfale dig at læse guiden “Hvordan starter man tøjbutik?”