tojbutiks-indretning

BRUG FOR HJÆLP?

Lad os indrette din tøjbutik!


Gennem de seneste 4 år har vi indrettet et hav af tøjbutikker i hele europa. Ja, det er nærmest blevet vores spidskompetence. Med butiksinventar fra Ziito får du en personlig stil med kant - du skiller dig ud i mængden af generiske tøjbutikker.

Vi kan hjælpe med både store og små projekter, så hvad end du skal bruge et enkelt stativ eller have inventar til hele din kommende butik, kan vi hjælpe dig. Vores designer kan ligeledes hjælpe med selve planlægningen af butikken, både med gode råd, men også med detaljeret 3D tegning af rummet.

Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder en komplet indretning af deres tøjbutik - alt lige fra planlægning, indretning og opsætning. Vores sortiment indeholde både tøjstativer, reoler, borde, bænke og vægmaling - alt hvad du skal bruge til dit kommende projekt"

Jonas Oxholm, CEO Ziito

signature
jonas-oxholm

Tøjstativer
På vores webshop kan du se vores store udvalg af tøjstativer til tøjbutikker. Vi har alt indenfor fritstående og vægmonteret stativer - med og uden hjul. Ved at vælge tøjstativer med hjul sikre du stor fleksibilitet i din butiksindretning. Du kan ligeledes bruge rulle-stativerne som gadestativer til at fremvise kollektioner foran din kommende butik. Alle stativer er lavet af stærke stål rør, som er kombineret med træhylder i certificeret svensk fyrretræ - det bedste træ vi har kunne opstøve.  

Vores Wall 2 og Wall 3 stativer er vægmonterede tøjstativer, som kan indrettes efter dine behov. De fåes som bøjlestænger, som kombineret bøjlestang og hylde og med en hel hyldevæg. Wall stativner kan sammensættes, så de passer til lige netop din tøjbutik. Da wall stativerne er opdelt i sektioner, kan du indrette butikken efter dine behov - hvad end du har brug for meget bøjleplads eller hyldeplads. Systemet kan løbende modificeres, i takt med at dine behov ændre sig.

Vi tlbyder også at producere stativer og inventar efter dine mål og ønsker. Så har du en ide til en specifik farvekombination eller design - eller skal du bruge et stativ på specialmål, så kontakt os for tilbud.

Du kan kontakte os på:
Email: info@ziito.dk
Tlf.: 70707749

Vægmaling
Som noget nyt kan vi også levere vægmaling til din tøjbutik. Vægmalingen er linolie-baseret og fuldstændig fri for kemi og konseveringsmidler. Det er sundt for både dig og dine kunder - men ikke mindre giver det din shop en personlig og anderledes profil. Farverne i vores kollektion tager udgangspunkt i det nordiske univers med den nordiske mytologi som inspiration. Fordelene ved linoliemaling er mange, de af damper bl.a ikke, så du sikre dine ansatte et sundt og bæredygtigt arbejdsmiljø.

Borde & Bænke
Ziito producerer borde og bænke af overskudstræ fra træindustrien - træ som normalt bliver brugt i træpille-industrien, hvor det bliver afbrændt. Vi har taget dette resttræ og givet det nyt liv i vores møbler! Stellet til Ziitos borde og bænke er specialfremstilliget i industrielt look. Træets overflade bliver behandlet med linolie, som giver træet styrke og en robust overflade, som tåler at blive brugt. Både bord og bænk kan bruges som display af din kollektion i butikken.

BUTIKSINDRETNING MED UNIKT INVENTAR
Butiksindretning spiller en afgørende rolle, når du vil differentiere din butik fra konkurrenterne og skabe en atmosfære, hvor dine kunder føler sig godt tilpas og inspirerede til køb. Og hvilken bedre måde end ved at inddrage flot butiksinventar i tidløse materialer, der skaber flotte kontraster og fremhæver butikkens varer.


BUTIKSINVENTAR MED SJÆL
Hos Ziito producerer vi reoler, borde, bænke, stativer, hylder, tavler, spejle m.m. – alt sammen udformet med rå stålmaterialer og naturens flotteste træ fra vores unikke nordiske skove. Kombinationen af netop stål og træ giver et enestående udtryk, der på den ene side har tydelige referencer til industrielle møbler, og på den anden side udtrykker noget helt naturligt takket være det stilrene træ, der behandles med naturlige olier for at give det så autentisk en følelse som muligt. Det tydelige resultat er stativer, borde, bænke etc., hvis design alene kan bære deres tilstedeværelse i butikken, ligesom de naturligvis skaber en helt unik ramme om de varer, der placeres på butiksinventaret. Hvad end det er luksuriøse smykker, modetøj, delikatesser i en specialforretning eller noget helt fjerde, fremhæver det unikke design produktet, og skaber en udefinerbar stemning mellem pæn og industriel indretning. Det gør designet perfekt til livsstilsbutikkerne. Her finder du de tøjbutikker vi har leveret inventar til.


GØR BUTIKSINDRETNINGEN PRAKTISK
Ville det ikke være praktisk, hvis du kunne indrette din butik og fremhæve særlige produkter, når efterspørgslen er størst? Det synes vi. Og derfor har vi tænkt dine behov til moderne butiksindretning ind i designet. Vi tilbyder både reoler og tøjstativer med og uden hjul. Det gør det nemt at rokere inventaret og f.eks.
opstille kampagneområde med udvalgte varer i fokus. Da du samtidig kan flytte rundt på hylderne, får du alle muligheder for at udnytte interiørets fleksibilitet og
skabe den butiksindretning, du drømmer om. Husk derudover at produkterne er skabt med stærkt galvaniseret stål, og altså ikke det bløde aluminium,
man ofte ser. Du kan derfor stole på stabiliteten – selv når du hænger bøjler med tungt tøj på stativerne eller pakker reoler og borde med tungere varer. Kvaliteten er høj, og de hårdføre materialer sikrer butiksinventar, hvor du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt konstruktionen holder.

tojbutik-mendoza-1

Tøjbutik Mendoza, London

Til tøjbutikken Mendoza i London, har Ziito leveret tøjstativer i galvaniseret stål med træpladen Eldr, som har et brændt brunt ydre. Det færdige resultat skaber et flot, eksklusivt og simpelt look til butikken.

tojbutik-mendoza-2

Tøjbutik Mendoza, London

Mendoza henvendte sig til Ziito for at få løst opgaven om at skabe en stilrent, stærkt look til deres flagskibs tøjbutik i London. Mendozas kollektion af herretøj er inspireret af 60'erne og 70'erne klassiske engelske gentleman stil.

tojbutik-mendoza-3

Tøjbutik Mendoza, London

Mendoza kan findes her:
Unit 23
Portobello Green Arcade
281 Portobello Road
W10 5TZ London

tojbutik-sebtohouse-1

Tøjbutik SebtoHouse, Fredericia

Til den nyopstartede tøjbutik i Fredericia har Ziito leveret tøjstativer, hylder, borde, diske og bundstykker. Ziito var med i fra start og gennem tæt samarbejde med Sebtohouse's ejer fik vi skabt præcist det udtryk der var ønsket.

tojbutik-sebtohouse-2

Tøjbutik SebtoHouse, Fredericia

Sebtohouse er et univers af mode, interiør og brugskunst samlet under et tag. Sebtohouse vil inspirere og nytænke, og med løbende leveringer hele året, vil vi altid være fyldt med nyeste trends inden for tøj, sko, interiør og brugskunst.

tojbutik-sebtohouse-3

Tøjbutik SebtoHouse, Fredericia

Tøjbutikken kan findes her:
SEBTOHOUSE APS
Vejlevej 91
7000 Fredericia

tojbutik-vang-1

Tøjbutik Vang, Værløse

Til tøjbutikken Vang i Værløse har vi leveret en række forskellige tøjstativer. Vang havde brug for skræddersyede inventarløsninger, som bl.a tæller en tøjstativer, hylder og displayborde

tojbutik-vang-2

Tøjbutik Vang, Værløse

Ovenfor ses en skræddersyet inventarløsning til tøjbutik. Løsningen giver mulighed for både bøjleplads og aflægningsplads på træhylder. Derudover er det også lavet displayborde i to lag, som maksimere udstillingspladsen

tojbutik-vang-3

Tøjbutik Vang, Værløse

Tøbutikken Vang findes her:
VANG
Bymidten 55
3500 Værløse

ziito-shelf

Ziito Shelf

Industriel reol fra Ziito. Med sin stål-ramme og træhylder i svensk fyrre, er reolen skabt til at holde - også mange år ud i fremtiden. Reolen kan ses her

ziito-tojstativ

Ziito Tøjstativ

Det klassiske tøjstativ i vandrør fra Ziito. Tøjstativet som startede det hele og så stadigt er en sikker vinder. Det enkelte stativ kan ses her

ziito-wood-double

Den opdaterede udgave af Ziito tøjstativ - nu med hylder i top og bund. Træhylderne sikre optimal udnyttelse af pladsen, således at tøjstativet både kan rumme sko, tøj og accessories. Ziito Double Shelf kan ses her

tojbutik-boblutetia-1

Tøjbuik BOB & LUTETIA, Amager

Tøjbutikken Bob & Lutetia er en skøn blanding af vintage og luksussecondhand til kvinder og økologisk baristakaffe to go☕️

tojbutik-boblutetia-2

Tøjbuik BOB & LUTETIA, Amager

Til at indrette deres lækre lokale vintage-butik på Amager, har butikken valgt et mix mellem væghængte og fritstående tøjstativer. Det rå og industrielle look passer perfekt til butikkens stilrene genbrugstøj.

tojbutik-boblutetia-3

Tøjbuik BOB & LUTETIA, Amager

Tøjbutikken BOB & LUTETIA findes her:
BOB & LUTETIA
Amagerbrogade 161
2300 København

erdemhogm-1

ERDEM x H&M , København

Til PR bureauet WeDoAgency har vi leveret tøjstativer til deres influencer-middag i forbindelse med lancering af H&M's seneste collab, med designeren Erdem

erdemhogm-2

ERDEM x H&M , København

Erdem x H&M afspejler og genfortolker designtemaerne fra nogle af Erdems mest berømte kollektioner, og eksperimenterer med print, materialer og den faglige dygtighed, der kendetegner Erdems design.

erdemhogm-3

ERDEM x H&M , København

Erdem Moralioglu er en anerkendt kanadisk/tyrkisk designer, som er kendt for at eksperimenter med tekstiler, print og gedigent håndværk.

tojbutik-miami-1

Tøjbutik Miami, Fredericia

Daniel Dam, Souschef Miami udtaler:

"Vores samarbejde med Ziito startede da vi skulle have nye inventar til butikken. De var meget arrangeret fra starten af, hvor de var opsat på at finde de rigtige modeller som passede ind og gav det rigtig udtryk til vores butik.

Vi har følte os trygge hele vejen i gennem processen, for de gav ikke det sidste håndtryk før det hele stod færdig og klar, og vi var tilfredse. Det er ikke sidste gang vi har samarbejdet med de drenge. Vi vil til hver en tid anbefale ziito, profesionelle og kreative hele vejen i gennem."

tojbutik-miami-2

Tøjbutik Miami, Fredericia

Miami er en tøjbutik med tøj til mænd i alle aldre som ligger i Frederica midtby. Ejeren Ole er ekspert i at give råd til den moderne mand både i forhold til stil og pasform.

MIAMI forhandler forskellige brands og har altid et stort udvalg af jeans. Derudover sælger de også både sko, t-shirts og sweatre til mænd.

Miami har i 2017 lagt deres butik sammen med tøjeksperten, så der nu kan fås tøj både til hverdag og begivenheder under samme tag med samme service og viden fra teamet.

tojbutik-miami-3

Tøbutik Miami, Fredericia

tojbutik-hush-1

Tøjbutik Hush, London

Hush har til deres to butikker i London valgt at indrette sig med stativer fra Ziito. Tøjtativerne er et mix at klassiske tøjstativer i vandrør og stativer på hjul, med træhylder.

tojbutik-hush-2

Tøjbutik Hush, London

HUSH er et tøjmærke rettet mod kvinder i alle aldre, der kan lide mode og som ønsker at se godt ud - men ikke ønsker at bruge formuer på det. Kvinder som ønsker at være komfortable, men ikke på bekostning af deres stil.

tojbutik-hush-3

Tøjbutik Hush, London

Tøjbutikken findes her:
Hush
141 Ebury street, belgravia  
SW1W 9QP London