Indretning af vin- eller kaffebar

 

Vi ved hvor vigtig unik og stilren indretning er for at få succes med sin vin- eller kaffebar. Indretning skaber førstehåndsindtrykket for kunden og sætter stemningen samt en købsoplevelse. Købsoplevelsen som foregår på det ubevidste plan hos forbrugeren, er med til at skabe en følelse og stemning omkring brandet, der giver produktet en merværdi. Din kommende kaffe- eller vinbar er ikke tjent med kedelige standard interiør - der skal personlighed, varme og kant til. 

Interiør fra Ziito er alt andet end kedeligt standard interiør. 

Vi håndlaver vores stativer og hylder, udvælger det bedste træ, certificeret og fra svenske skove. Herefter behandler vi træet med naturlig linolie, som er farvet med pigment. Rammerne skaber vi i stålrør, som sikre styrke og stabilitet.


Hylder med laserskåret grafik

Skal indretningen gøres ekstra personlig, tilbyder vi at laserskære grafik/logo i hylderne til vores tøjstativer og reoler. På den måde kan du få enten dit logo eller specialdesignet grafik skåret ind i træpladerne. Alt kan lade sig gøre, hvad enten det er logo, vinflasker, drueklaser, Frankrigkort eller lign. Vi hjælper også gerne med at lave det grafiske arbejde udfra dine ideer. 

 

Custom Ziito print
Custom Ziito print
Ziito tøjstativ med custom print
Ziito tøjstativ med dit logo


Fleksible reoler

Vores reolsystem er fleksibelt og kan derfor tilpasse alle typer af rum. Reolerne består af 1m elementer, som kan sættes sammen, så de passer til lige præcis din vinbar. Se 1m, 2m og 3m udgaven her - men vi laver selvfølgelig også gerne reolsystemet på specifikke mål. 

  

Cases 

Under Cases på vores hjemmeside, kan du se en række tidligere projekter vi har lavet. 


Skriv til os:

Ziito design konsulent - Daniel Oxholm Sørensen - ds@ziito.uk

Husk at nævne hvem du er og hvilke behov du/i har til jeres kommende projekt :-)