ziito planter træer i folkeskove

Ziito planter skov

Ideen om at plante træer blev første gang foreslået af Simon, som er yngste bror i vores firma. Ideen var at vi sideløbende med introduktionen af genbrugstræ i vores produktion, også skulle plante træer. På den måde kunne vi gå fra at forbruge træ, til først at blive neutrale i vores forbrug - for til sidst at skabe mere skov. 

Det tog ikke mange sekunder før vi andre to brødre var med på ideen. For ideen er virkelig god syntes vi. Ideen om at man som virksomhedsejer tager et ansvar og viser en retning. 

Det har selvfølgelig en økonomisk pris at plante træer. Og vi kunne spare en del penge ved at droppe ideen og have fuld fokus på profit. Men heldigvis er der bred enighed bland os tre brødre, om at den slags virksomheder ønsker vi ikke at være. Vi vil være med til at gøre en forskel, både med vores træplantning, men også i vores daglige arbejde med bæredygtighed. Vi føler at man som virksomhedejer har et ansvar og det er vi klar til at tage.

Derfor har vi det seneste års tid, plantet et træ for hver ordre vi modtager. Det er blevet til en del igennem tiden og vi forventer at kunne plante MANGE flere i fremtiden.

vi-beskytter-grundvandet

Træerne bliver plantet igennem organisationen Growingtress.dk, som står for plantning i danske folkeskove. Alle skove er offentligt tilgængelige, så både du og jeg kan få gavn af de nyplantede skove.  

Ved at plante mere skov, sikre vi et rene grundvand og større biodiversitet, elementer som er essentielle både nu, men i den grad også i fremtiden. Vi ser det som en gave vi giver videre til vores børn. 

Ved at købe et produkt hos Ziito.dk er du med til at støtte danske folkeskove. Det er både vi og naturen dig evigt taknemmelig for!

Hvis du selv vil donere penge til Growningtree.dk, så har du muligheden lige her

Vi giver selvfølgelig også gerne selv en hjælpende hånd med, når der skal plantes træer. Nedenfor er vores stifter, Jonas, og hans to drenge igang med at plante ny skov.

jonas-planter-trae